Atea Systemutveckling fortsätter att växa

Rekryterare
Atea
Plats
Piteå, Luleå, Skellefteå, Borlänge
Annonserat
den 29 juni 2021
Stängs
den 2 september 2021
Ref:
148124
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi på Atea Systemutveckling är inne i en väldigt expansiv fas. För att kunna möta våra kunders efterfrågan behöver vi nu växa vår organisation med flertalet konsulter. Vi letar efter fler konsulter inom områden som Systemutveckling (Front- och BackEnd), DevOps Engineer, UX/UI Design, Tjänstedesign, Kravanalys. Viktigt för oss är att du som söker har en stark entreprenörsådra och en vilja att ta nästa kliv i din karriär. Vi är i behov av personer som inte är rädda för att stiga fram och ta ledarskap, lufta sina kreativa idéer och i förlängningen vara en av stöttepelarna på vår tillväxtresa.

I dagsläget ser vi att du som konsult kommer ha en tät dialog med kund och kollegor samt arbeta med ny teknik och nya lösningar i en stor spridning av branscher och verksamheter. På längre sikt finns alla möjligheter,i samband med att organisationen växer,att utvecklas i din roll mot exempelvis leveransansvar, fokusering på affärsutveckling eller att agera teamledare. Du får helt enkelt vara delaktig i din egen utvecklingsresa i takt med att Atea Systemutveckling växer.

Atea Systemutveckling

Vi är en unik nationell utvecklingsavdelning inom Ateakoncernen som kombinerar startup-känsla med trygghet och organisation. På Atea Systemutveckling värdesätter vi en trivsam och flexibel arbetsplats med fokus på att utveckla dig som individ i din roll som konsult.

Vad vi letar efter

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med systemutveckling. Det är ett plus om du dessutom har tidigare erfarenhet som konsult. Har du erfarenheter som du tror att vi kan ha nytta av i takt med vår tillväxt? Tveka inte att höra av dig.

Vi är intresserade avtillsätta följande roller
  • Systemutvecklare (Front, Back och Fullstack)
    • Kompetens inom .NET eller Java och JavaScript frameworks
    • Erfarenhet av arbete med integrationsplattformar är meriterande
  • DevOps Engineer
    • Gärna med erfarenhet inom något av Azure, AWS, GitLab, Docker, Kubernetes, OpenShift
  • UI/UX Designer
  • Tjänstedesigner och kravanalytiker


Vill du bygga framtidens IT med oss?

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsternasinnehåll eller hur det är att arbeta på Ateaär du välkommen att kontakta Erik Karlsson, Konsultchef Atea Systemutveckling, via erik.karlsson@atea.se alternativt telefonnummer 070 553 75 67. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Under sommar- och semesterperioden kan tillgänglighetför frågor och återkoppling kring rekryteringsprocessen stundtals vara lite begränsad men vi återkommer så snart tillfälle ges.Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Trevlig sommar och varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb