IT supporttekniker till kund i centrala Malmö

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 16 juli 2021
Stängs
den 26 juli 2021
Ref:
EBA74DCD-B551-4ED3-9BE4-8C9578321AB0
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid
IT supporttekniker med start omgående till spännande uppdrag inom mediebranschen i centrala Malmö!

Är du en nyfiken person som vill arbeta i en varierande roll med IT-support och Onsite-ärenden? Till vår kund i centrala Malmö söker vi nu en Supporttekniker för ett längre konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till anställning hos kund efter inhyrd period.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som IT supporttekniker hos vår kund erbjuds du en varierande roll i ett välkänt bolag med god arbetstrygghet. Här finns möjligheter för dig att fördjupa och utveckla dina kunskaper inom IT-relaterade frågor.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som IT supporttekniker hanterar du first-linesupportärenden via telefon och ärendehanteringssystem, till stor del i Mac-miljö men även PC och Windows. Dina arbetsuppgifter består även av att:
  • Felsöka och hitta lösningar på IT-relaterade problem
  • Lägga upp nya användare och andra kontoförändringar i Active Directory
  • Hantera Onsite-ärenden såsom uppackning och installation av IT-utrustning

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med stora möjligheter till anställning direkt hos kund efter inhyrd period. Du ingår i ett IT-team och arbetar på kundens kontor i centrala Malmö. Det är av stor vikt att du kan arbeta tidiga morgnar, dagtid och helger då arbetet till viss del är förlagt på morgnar och helger från kl. 05.00.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen som IT supporttekniker ser vi att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom IT support. Du har goda systemkunskaper och är van att hantera inkommande ärenden, antingen via telefon, ärendehanteringssystem eller fysiskt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Mac-miljö.

Du är flytande i svenska i både tal och skrift då all kommunikation sker på svenska.

Som person är du nyfiken, initiativtagande och vågar ta för dig för att komma vidare i arbetet. Du drivs av att hjälpa andra och hitta lösningar på olika problem. Du bidrar till ett gott samarbete och utför arbetet på ett noggrant sätt.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.