CGI

Applikationskonsult Dynamics 365

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 3 juli 2021
Stängs
den 1 september 2021
Ref:
J0321-0904
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du ha möjligheten att arbeta i internationella såväl som lokala Dynamics-projekt i absoluta framkant? Brinner du dessutom för att skapa affärsvärde och effektivisera kunders processer? Just nu har du chansen att göra just detta hos oss på CGI! Just nu utökar vi med fler duktiga applikationskonsulter för våra områden inom Finance & Operations som Trade & Logistics, Finance samt inom CRM-delen!

Som applikationskonsult på CGI kommer du hjälpa våra kunder att identifiera, synliggöra och effektivisera sina affärsprocesser med hjälp av Dynamics 365. Du kommer arbeta i stora team-baserade projekt där vi levererar hela team från CGI för att hjälpa kunden från start till mål. Här kommer du ha en rådgivande och konsultativ roll genom hela processen från workshop, kravinsamling, konfigurering, testning och Go live. Du kommer även att medverka i den fortsatta resan där vi stöttar kunden långsiktigt med optimering och tillägg av funktioner, samt säkerställer att kundens operativa verksamhet fortgår utan störningar.

I dagsläget är vi en stor nationell gruppering inom vilket genererar en enorm slagkraft på marknaden. Inte bara har du möjlighet att arbeta i storskaliga projekt där vi levererar hela CGI-team, du har goda möjligheter till karriär- och kompetensutveckling såväl som kunskapsdelning mellan varandra.

Då vi har flertalet kunder och implementationsprojekt utomlands så ser vi positivt på om du är öppen till att resa i tjänst när det inte är rådande pandemi.

Vi söker dig som har:
• Arbetat minst 3 års med Microsoft Dynamics (D365 FO/AX eller CRM)
• Erfarenhet av affärsprocesser och verksamhetsförståelse kopplat till exempelvis finansiella processer inom exempelvis redovisning, supply chain, produktion, inköp, retail, medlemshantering, sälj och marketing etc

Det är meriterande om du har:
• Arbetat som konsult tidigare
• Certifiering inom Dynamics-plattformen eller kringliggande produkter inom Microsoft (PowerApps, PowerBI, LogicApps etc)
• Arbetat med andra ERP- eller CRM-system

Den här rekryteringsprocessen kommer drivas digitalt över Microsoft Teams, varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb