CGI

Dynamics 365-konsult CRM

Rekryterare
CGI
Plats
Hela Sverige, , Sweden
Annonserat
den 1 september 2021
Stängs
den 31 oktober 2021
Ref:
J0421-2765
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner du för att lösa, vidareutveckla och effektivisera kunders affärsprocesser kopplat till CRM? Vill du dessutom arbeta med Microsoft Dynamics i absoluta framkant? Då är du varmt välkommen att söka till oss och rollen som Applikationskonsult. Ta chansen och bli en del av Sveriges starkaste Dynamics-leverans och största Dynamics-enhet på 220 konsulter!
Som Applikationskonsult inom Dynamics 365 CE kommer du arbeta med CRM-projekt och implementationer i absoluta framkant för våra kunder. Du blir en del i ett tidigt skede och arbetar hela vägen från förstudie och kravställning till Go Live. Här får du en stor variation av både typ av projekt och kunder. Vi kör både mindre projekt där man som individ får ett bredare helhetsansvar, större teambaserade leveranser med samarbete krossfunktionellt inom andra områden.

Dina ansvarsområden rör huvudsakligen:
- Kravställning och kontinuerlig kundkontakt
- Driva, hålla och dokumentera workshops
- Konfigurering i systemet och bygga workflows
- Testning
Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort eget driv med en vilja att ta sig framåt och utmana sig själv. Du är trygg i din roll och vet hur man skapar förtroende för såväl nya som befintliga kunder. Vi ser det som viktigt med en god kommunikationsförmåga då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässighet och externt. Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässighet i allt du gör.

Vidare söker vi dig som har:
Minst 5 års erfarenhet av att arbetat med Microsoft Dynamics kopplat till CRM-plattformen (Customer Excellence, Power plattform, MDA etc)
• Arbetat med exempelvis Power Platform, Logic Apps, Azure, DevOps och/eller Jira etc
• Erfarenhet av affärsprocesser och verksamhetsförståelse kopplat till CRM.

Det är meriterande om du har:
• Konsulterfarenhet
• Erfarenhet av andra CRM-system
• Tidigare arbetslivserfarenhet inom sälj, marknadsföring eller liknande
• Certifiering inom Dynamics-plattformen eller kringliggande produkter inom Microsoft

Den här rekryteringsprocessen kommer drivas digitalt med intervjuer via Microsoft teams.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb