It-säkerhetskonsult inriktning Identity Access Management (IAM)

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 juli 2021
Stängs
den 2 september 2021
Ref:
148129
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med och bidra till ett tryggare samhälle? Brinner du för att arbeta med it-säkerhet? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då har vi utmaningen för dig!

Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill arbeta med it-säkerhet med inriktning IAM. Området inkluderar även Identity Governance and Administration (IGA) och Privileged Access Management (PAM). Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Du kommer att bli en del av ett team där alla dina kollegor arbetar inom it- och informationssäkerhetsområdet för att skapa de bästa lösningarna för våra kunder. Teamet är en del av Ateas nya affärsområde Information Management som omfattar strategi, arkitektur, information & data analytics (AI, BI, RPA och IoT), verksamhetsutveckling, förändringsledning, projektledning samt informations- och cybersäkerhet.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet och vana av att arbeta inom området för hantering av digitala identiteter och behörigheter.

Du kommer att arbeta med design, implementation och konfiguration av kundspecifika IAM-lösningar. Du får möjlighet att arbeta med många spännande kunder i olika branscher.

Vad söker vi hos dig

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:

Du är resultatinriktad, strukturerad och drivande samt har stor social förmåga med fokus på att skapa goda relationer. Samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med ett utåtriktat arbete med stort kundfokus samt har lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Vi förutsätter att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och att du brinner för it-säkerhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i rollen ska du:
 • Vara väl insatt i standarder, tekniker och produkter inom IAM-området
 • Ha minst 3 års erfarenhet av IAM-lösningar
 • Ha erfarenhet av PowerShell scriptning
 • Ha erfarenhet av it-infrastruktur (katalogtjänst, serverinfrastruktur, databaser etc)
 • Goda kunskaper om operativsystem, framförallt MS-Windows och/eller Linux
 • Högskole- eller civilingenjör med IT-säkerhetsinriktning eller med motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Ha ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag
 • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Det är även ett plusom du:
 • Har någon form av certifiering inom informations- eller it-säkerhet
 • Har erfarenhet av cloud/hybrid
 • Har arbetat som konsult och är van att hantera kundrelationer
 • Har erfarenhet av projektledning


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Palmgren, konsultchef Säkerhet, via anna.palmgren@atea.se alternativt telefonnummer 070-782 57 53. Vi hoppas du har överseende med att återkopplingen på din ansökan kan dröja något under semesterperioden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat.

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb