Kundansvarig säljspecialist inom print till Atea i Göteborg

Rekryterare
Atea
Plats
Göteborg
Annonserat
den 17 mars 2021
Stängs
den 27 augusti 2021
Ref:
147906
Kategori
Försäljning
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Älskar du att göra affärer och träffa kunder? Brinner du för att bidra till nöjda kunder? Har du erfarenhet av att vara en nyckelspelare med ansvar för stora kundkonton med fokus på lösningsförsäljning? Då är det här tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea i Göteborg en driven medarbetare som vill jobba som kundansvarig specialist inom print och intelligent dokumenthantering.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

I rollen som kundansvarig specialist kommer du att arbeta med Ateas erbjudande inom print och intelligent dokumenthantering till Atea kunder i Göteborg och Väst Sverige. Du kommer att ansvara för området och därmed aktiv utveckling av ett antal namngivna kunder. Arbetet innebär nära samarbete med kundansvarig säljare samt andra regionala produktspecialister: I de flesta affärer är det "många bollar i luften". Det gäller att ha ett strukturerat arbetssätt så att inget faller mellan stolarna. Många gånger behöver man vara en projektledare för affären så att kunden får en lösning som matchar behovet. En framgångsfaktor för att lyckas i rollen är att hålla sig uppdaterad inom marknadsutveckling och trender för produkter och tjänster inom området print och intelligent dokumenthantering.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning med tonvikt på lösningar för stora kunder och långsiktiga och nära relationer och då gärna inom print/dokumenthantering och mjukvarulösningar inom området. Men i övrigt tror vi att dina personliga egenskaper, driv och motivation är avgörande för att trivas och bli framgångsrik i rollen.

Du är en utpräglad affärsman/kvinna som även är en relationsbyggare med känsla för att säkra upp befintlig affär, driva utveckling utifrån kundens behov och hitta nya printaffärer på Ateas kunder. Rollen är utmanande och mångfacetterad på ett positivt vis men kräver också att man har ordning och struktur i sitt arbetssätt.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss blir du en del av ett väl fungerande lag där vi trivs på jobbet och jobbar tight tillsammans för att möta våra kunders behov och förväntningar. Vi ger mycket goda möjligheter till att utvecklas i rollen med stöd av övriga kollegor samt Atea som helhet. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Eric Bowallius, Försäljningschef, via eric.bowallius@atea.se alternativt telefonnummer 0733-002869. Med anledning av semester såhanterar vi alla ansökningar i mitten av augusti.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.