Sw Lead external applications, Getinge, Solna

Rekryterare
Getinge
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 4 juli 2021
Stängs
den 20 september 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Trivs du i en roll som kombinerat kommunikation och IT? Lockas du av möjligheten att arbeta i en produktionsnära roll med stor möjlighet att påverka och bidra till en ständigt pågående förbättringsprocess?

Om tjänsten

I rollen kommer du att vara övergripande ansvarig för remote view-applikationer och den externa leverantören. Du kommer också att arbeta med lösningen och de utmaningar som systemet medför. Du arbetar nära både marknadsavdelningen och kliniska arkitekter, arbetet genomförs i projektform.

I rollen ingår att:

  • Kravställa och följa upp med extern leverantör
  • Arbeta med och ta höjd för de utmaningar som uppstår i och med arbetet med externa partners för att skapa värde
  • Vara ägare för systemet och säkerhetsställa att den lever upp till lagar och standarder
  • Arbeta med de utmaningar som systemet medför
  • Delta i audits internt

Tjänsten är placerad på kontoret i Solna, du rapporterar till Director Software Design Acute Care Therapies, Critical Care.

Är det här du?

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete med Cloud-lösningar (design, programmering), och erfarenhet av de utmaningar som finns av olika teknikval. Det är meriterande om du har en utbildning inom IT eller systemvetenskap. Du ska visa track record på att kunna kravställa och verifiera leveranser. Då rollen innebär mycket kommunikation söker vi dig som trivs med att arbete med externa leverantörer. Vi ser gärna att du har uppdragsledare- teamlead eller projektledarerfarenhet.

Då koncernspråket är engelska är det ett krav att du talar och skriver engelska obehindrat; då teamet pratar svenska ser vi det som starkt meriterande om du också talar och skriver svenska obehindrat.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en god kommunikativ förmåga då du har många olika kontaktpunkter. Vi söker dig som arbetar samarbetsorienterat och med laganda. Vi säker också dig som samtidigt är initiativtagande och självgående, med förmågan att föra det egna arbetet framåt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Getinge med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Louisa Torstensson på 073-55 88 923 eller Christian Smith på 073 55 88 910. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb