Seniorkonsult inom VMware

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 mars 2021
Stängs
den 2 september 2021
Ref:
147907
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Gillar du kundrelationer samt är specialist inom VMware? Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba som seniorkonsult inom VMware. Vi på Hybrid Platforms är ett av tre affärsområden på Atea och arbetar främst inom nätverk, datacenter och säkerhet, vi hjälper kunder att skapa hybrida miljöer. Inom konsultgruppen är vi ca 30 personer men nu behövervi växa och bli fler.Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Din roll i laget blir att ta fram avanceradeworkloadautomation lösningar inom bådecloudoch datacenter. Detta kan innebära allt från arkitektur, design & implementering tillvirtualiseringmed främstVMware'sCloud Automation som bas.

Du kommer få möjlighet att träffa stora och små kunder och hjälpa dem vidare inom VMware. Dina arbetsdagar ser väldigt olika ut där du ena dagen är ute på plats hos kund och nästa dag arbetar med kollegor för att sälja in nästa uppdrag.

Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Läs gärna här om två av dina blivande kollegor,SadafochShahrouz.

Dina arbetsuppgifter

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som seniorkonsult inom VMware ser vi att du är en person som brinner för ny teknik och en stark vilja att lära dig och dela kunskap till dina kollegor. Du ser dokumentation som en naturlig del av ditt arbete, du tar initiativ till förbättringar och håller dig uppdaterad på nyheter honom ditt specialistområde och du drivs av att ha dina höga certifieringar aktuella.


Vad söker vi hos dig

För att lyckas i tjänsten som seniorkonsult inom VMware tror vi att du har:
  • arbetat som konsult i minst 5 år
  • vana att som teknisk specialist vara med och driva projekt
  • flera års erfarenhet av att designa och implementera lösningar inomdatacenter infrastruktur
  • arbetat medVMwaresamt underliggande teknologier som lagringssystem/servrar och nätverk
  • erfarenhet avVMwarevRealizeAutomation &Orchestratoreller liknande verktyg
  • harvana att arbeta medscriptingsåsomJavascript,PythonellerPowerShell

Meriterandeär om du har:
  • VMware Certified Professional Cloud Management and Automation
  • Amazon AWS/ Azure/ osv
  • VMware NSX-t
  • Erfarenhet inom systemutveckling


Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.

Kontakta oss

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Nildén,konsultchef, via joakim.nilden@atea.se eller SusanneBlomlöf, konsultchef, via susanne.blomlof@atea.se . Vi hoppas du har överseende med att återkoppling på din ansökan kan dröja något under semesterperioden. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Atea vill vara The Place To Be ochdärför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

Liknande jobb

Liknande jobb