Domänarkitekt till Skandia i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 6 juli 2021
Stängs
den 6 augusti 2021
Ref:
1BA7F26E-34BF-4D73-AC89-B0339E7DB0C1
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Ansvara för och visa vägen för vår arkitekturella Runway som Domänarkitekt inom området koncern på Skandia i Stockholm!

Som Domänarkitekt inom Koncern hos oss på Skandia får du mycket mer än lön för ditt arbete och engagemang. Du får en chans att påverka vår framtida arkitektur och bygga nya lösningar för Skandias styrande och stödjande funktioner. Domänen kännetecknas av en stor mängd standardsystem och SaaS-lösningar, DataWarehouse och BI-lösningar. Skandia erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill framåt och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser.

VI ERBJUDER DIG
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.
  • Att bli en del av en schysst organisation som präglas av öppenhet och en transparens där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Domänarkitekt har du en varierande vardag och möjlighet att jobba i tågledningen med backloggen och ser till att vår arkitekturella runway är uppdaterad och relevant för området Koncern Mer specifikt är dina arbetsuppgifter bland annat att:
  • Driva arkitekturella mönster och stötta våra team med utvecklare och mjukvaruarkitekter
  • Samverka med flertalet andra arkitekter inom området för att uppnå största möjliga nytta
  • Ha en nära relation med affären och vara delaktig i affärsplanering
  • Skapa förutsättningar på strategisk nivå för att vägleda och driva större initiativ / road maps
  • Vara en översättare från idé till verklighet

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör området IT Strategi & Arkitektur. Ditt närmaste team består av 20 arkitekter som verkar inom olika områden på Skandia. Teamet kännetecknas av samarbete, samhörighet och en vilja att utbyta idéer och stötta - både varandra och organisationen kring ständiga förbättringar.

Skandia jobbar enligt SAFe och vi har kommit långt i vårt agila mindset där IT levererar affärsvärde varje dag. SAFe ökar transparensen, ger hög involvering och skapar särskild stor möjlighet att för arkitekter påverka.

Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

MER OM DIG

För att trivas hos oss har du ett naturligt intresse för både teknik och människor. Du motiveras av att coacha och inspirera dina kollegor genom att stötta dem på sin resa. Det är en fördel om du jobbat i lean-agial miljöer.
Vi ser gärna att du är van att kommunicera visioner och vägen dit. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och står på dig och ser till att dina idéer blir till verklighet och bryr dig på riktigt.
Du har tidigare jobbat som lösningsarkitekt och du har en bred kunskapsbas inom området. Då vi är i förändring så är det viktigt att se möjligheter. Du är optimistisk och har en lösningsorieterad inställning. Har du förståelse för inköpta system, standardsystem och legal rapportering är det ett plus.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb