Project Manager

Rekryterare
Visolit
Plats
Örebro (Län)
Annonserat
den 7 juli 2021
Stängs
den 15 augusti 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Till vårt team i Örebro söker vi en Project Manager med erfarenhet av IT-projekt inom infrastruktur.

I rollen som Project Manager är du huvudansvarig för dina projekt vilket innebär att du driver projekt enligt fastställda mål avseende tid, ekonomi, resurser och kvalitet. Arbetet innefattar många möten och kontakter, såväl internt som externt med kunder och leverantörer.

Hos Visolit erbjuds du en teknikfylld arbetsplats med hög fart och god laganda där man tillsammans strävar mot gemensamma mål.


Dina framtida arbetsuppgifter

Som Project Manager kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på ett par månader till större, längre åtaganden. Projekten drivs från vårt kontor i Örebro, men du hanterar kunder över större delen av Mellansverige. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med kollegor på våra övriga kontor i Sverige. Etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder används för att säkerställa kvaliteten i våra projekt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom:

  • Dokumenterad Projektledarerfarenhet av infrastrukturprojekt inom IT, Transition och Transformation
  • Erfarenhet av att driva många projekt parallellt
  • Det är meriterande om du är certifierad inom PPS, PMI eller liknande projektstyrningsmodeller
  • Certifiering inom ITIL Foundation är även det en merit.

 

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har ett starkt kundfokus och gillar att ge professionell service. Eftersom kundbemötandet är centralt i hela vår verksamhet så lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Du är självgående, ansvarstagande och noggrann samt har ett starkt driv. Du är även resultatinriktad och du vet hur viktigt det är att hålla tidplaner och estimat. Du tar egna initiativ och är en utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik.

Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder och med externa parter, är det viktigt att du kan uttrycka dig tydligt i tal och skrift – både på svenska och engelska.

Urvalet sker löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt.

 

Visolit

Om Visolit

Visolit är en snabbt växande koncern med en stark geografisk närvaro i Norden och en bra position som partner för molnresor och transformation. Vi erbjuder en bred tjänsteportfölj bestående av molntjänster, rådgivning, säkerhet och integrationer. Vår starka profession, infrastruktur, säkerhet och våra digitala samarbetsverktyg, hjälper våra kunder att dra nytta av dagens- och morgondagens lösningar. Vårt motto är " Every challenge needs a partner." Oavsett vilka utmaningar våra kunder står inför, ska de veta att Visolit är en partner att lita på. Vi tror på potentialen som ligger i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något tillsammans, samt att utnyttja de möjligheter som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change. Våra 1150 anställda på 16 platser i 4 länder hjälper våra mer än 4 000 kunder i Norden på deras förändringsresa. Läs mer på www.visolit.se

Liknande jobb

Liknande jobb