Ledigt jobb som utvecklare

Plats
Skövde
Annonserat
den 7 juli 2021
Stängs
den 19 augusti 2021
Ref:
aadfc082-1434-4f7f-aa00-a99552f87f2e
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Det här är ett konsultuppdrag, du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare.

Att jobba som systemutvecklare för Experis
Den här tjänsten innebär att du kommer att tillbringa dina arbetsdagar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid. I ditt arbete kommer du att jobba utveckling av system inom materialhantering. Applikationerna du kommer att arbeta med är mycket kritiska system med många användare, vilket ställer höga krav på tillförlitlighet och stabilitet.

Är du rätt person för jobbet?
Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med problemlösning, systemtester och utveckling. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att alltid göra ett bra jobb. Tekniska krav är god erfarenhet av Angular plattformen, extremt goda kunskaper inom .Net-utveckling och praktisk kunskap av SQL. Har du även kännedom om olika typer av brokers såsom IBM MQ och Web API är det mycket meriterande.
Mer information om tjänsten ges vid intervjutillfället.
Erbjudande
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.
Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!
Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

Liknande jobb

Liknande jobb