Polismyndigheten

Fullstack-utvecklare C# och Episerver till webbteamet

Rekryterare
Polismyndigheten
Plats
Stockholms län
Annonserat
den 6 juli 2021
Stängs
den 14 augusti 2021
Ref:
C59468/2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Arbetsplatsbeskrivning

Polisen söker dig som vill arbeta med utveckling av polisens webbplatser i Episerver/C#!

Gruppen Polisens webbplatser ansvarar bland annat för utveckling och förvaltning av polisens publika webbplatser inklusive polisen.se, samt Polismyndighetens intranät - våra målgrupper är 10 miljoner medborgare samt polismyndighetens 34 000 medarbetare.

Vi har ett ökat behov av att stärka upp webbteamet och söker nu två fullstack-utvecklare som brinner för webbutveckling. Det här är ett jobb för dig som vill arbeta, tillsammans med ditt team, med att lösa problem och ständigt utveckla och förbättra webblösningar så att dessa blir användarvänliga och tillgängliga för alla medborgare.

Vi hjälper, stöttar och utmanar varandra. Vi är drivna, tekniskt kunniga och tar fram lösningar med modern teknik. Våra lösningar håller en hög säkerhetsnivå, och ska vara tillgängliga för alla.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar enligt agil utvecklingsmetodik i vårt team och arbetet med att kravställa, designa, utveckla, testa och förvalta applikationer fördelas på teamets medlemmar. Som systemutvecklare kommer du främst att utveckla och förvalta webbplatser och applikationer baserade på polisens plattform som bygger på .NET och Episerver. Webbteamet utvecklar alla polisens webbsidor men också exempelvis mobila applikationer som används av poliser i brottsbekämpning samt olika e-tjänster till medborgare.

För att leverera en bra användarupplevelse för medborgare och medarbetare kommer du arbeta nära andra kollegor på IT-avdelningen, men också andra avdelningar inom Polismyndigheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har aktuell erfarenhet inom C# och .NET samt Episerver. Du har arbetat några år som utvecklare och är självgående i ditt arbete. Du har även god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande:
Det är meriterande om du har en eller flera av dessa erfarenheter och kunskaper:
  • Eftergymnasial utbildning inom IT, data, datavetenskap, systemvetenskap eller annan motsvarande relevant IT-inriktad utbildning med programmeringsfokus
  • Erfarenhet av agil metodik exempelvis Scrum, Lean eller Kanban
  • Erfarenhet av att arbeta i en större organisation eller myndighet
  • Erfarenheter av att utveckla integration mot olika typer av omgivande system

Dessutom är det meriterande om du arbetat med något av följande:
JavaScript (ES6 och nyare versioner), tillgänglighet enligt Web Content Accessibility Guidelines, REST-API, testautomatisering, app-utveckling, GIT, .NET Core, Entity Framework och Elastic-stacken.

Personliga egenskaper
För att trivas i denna roll bör du vara teknikintresserad och tycka om att programmera i C#/Episerver. Du vill kontinuerligt lära dig nya saker och utvecklas i din yrkesroll. Du är van att samarbeta samt tycker om att hjälpa andra, både i och utanför teamet när det behövs. Du är öppen och engagerar dig för att vi ska leverera så bra lösningar som möjligt. Du har en god problemlösningsförmåga och drivs av att förstå användarnas beteenden och förutsättningar så du kan vara med och skapa användarvänliga tjänster.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Kontaktpersoner

Zandra Alenklev Gruppchef zandra.alenklev@polisen.se

Fackliga företrädare

Fackförbund SACO, SEKO, ST och Polisförbundet kontakta via polisens växel: 114 14

Övrig information

Placeringsort: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetsort: Stockholm
Arbetstid: Dagtid, flextid tillämpas
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 13/8 2021. Se till att du i ditt CV tydligt beskriver din erfarenhet av utvecklingsprojekt i Episerver och C#, samt andra efterfrågade kvalifikationer.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du kontaktar ansvarig HR-konsult Lilian Westin 072-242 62 27.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma recruit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på https://polisen.se

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Sök jobbet

Ansökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Liknande jobb

Liknande jobb