CGI

Seniora IT-Infrastrukturkonsulter

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, , Sweden
Annonserat
den 6 september 2021
Stängs
den 8 september 2021
Ref:
J0121-2415
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

Vi söker nu fler engagerade Seniora Infrastrukturkonsulter med bra förståelse av både traditionell IT-infrastruktur och molnteknologi, inom alla discipliner och teknologier. Även om det är tekniska konsulter som vi söker, så värderar vi personliga egenskaper väldigt högt. Eget driv och viljan att ta tag i problem. Nyfikenhet och att orädd ta sig ann nya utmaningar och områden. Engagemang för våra kunders behov och hur vi bäst löser dem tillsammans. Du som finner glädje i relationer både internt och externt, som gillar att vara del av ett team där vi utvecklar varandra.

Här jobbar vi tätt tillsammans i en prestigelös miljö och högt i tak.

Framtida arbetsuppgifter
Att vara seniorkonsult på CGI innebär en varierande vardag, där man har chansen att jobba med några utav Sveriges och världens mest spännande kunder och projekt. Vi och våra kunder jobbar med alla tänkbara teknologier från klassisk Mainframe till senaste molnlösningar, vi supporterar från slutanvändaren till datacentret.

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder, där du blir en nyckelperson i våra spännande uppdrag. Du kommer jobba i alla faser från att ta fram, presentera och sälja in, detaljera ned, implementera och supportera lösningar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
• Lösningsdesign och arkitektur
• Projektarbete & implementering
• Stöd vid problem och felsökning
• Utveckling av tjänster & innovationer
• Teknisk projektledning

Placeringsort är primärt Stockholm, Göteborg eller Malmö. Resor ingår vid behov i rollen.

Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är nyfiken, vill utmana dig själv och andra i hur och vad som behöver göras. Du har en god förmåga att lösa problem och är duktig på att skapa goda relationer och att arbeta med människor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund.

Precis som vi, delar du med dig av din kunskap och expertis, är ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra.

En gedigen och mångårig erfarenhet av sitt expertisområde och kring drift av IT infrastruktur ser vi som nödvändig för att lyckas i rollen, likväl att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift både på Svenska och Engelska, men det är de personliga egenskaperna som i slutändan avgör.

Exempel på expertisområden vi söker erfarenhet inom är:
• Windows / Linux / Unix / Solaris
• Azure, AWS, Google Cloud, Iaas/PaaS/SaaS
• HP, CISCO, IBM Nät & Compute
• HDS, EMC, NetApp Storage
• Kubernetes, Docker, Jenkins m.fl.
• Felsökning av applikationer
• Databas kunskap (Oracle, MS SQL, MySQL, m.fl.)
• MQ Series
• IIS, Apache, JBoss
• MS Intune, SCOM, SCCM
• Skriptning & Automation
• Teknisk Projektledning
• Agila arbetssätt som SAFe m.fl.
• Kunskap om driftsrelaterade processer(ITIL), Stödsystem för ärendehantering, Stödsystem för Serverövervakning

Vad vi erbjuder
CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig och mm det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Jörgen Brejcha, jorgen.brejcha@cgi.com eller +46 733 983522

Rekrytering kommer ske löpande.
Beredskap och övertidsarbete kan förekomma och svenskt medborgarskap krävs. Du kommer även genomgå säkerhetsklassning som krävs av vissa av våra kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb