CGI

Systemadministratör UNIX

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 7 september 2021
Stängs
den 1 oktober 2021
Ref:
J0721-0417
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. CGI finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter, en kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar.

CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra, våra kunder och vår verksamhet. Alla medarbetare har också möjlighet att dela den framgång vi tillsammans skapar genom att köpa in sig i CGI:s aktieköpsprogram. På så sätt kan vi alla ta del av företagets vinstdelning - kundernas och företagets bästa blir allas bästa. Alla mår bra när det går bra.

I samband med att vi växer och våra kunder förädlar sina verksamheter skapar den digitala revolutionen nya möjligheter. Vi söker därför dig med erfarenhet av teknisk systemförvaltning UNIX/Solaris/Oracle Private Cloud Appliance/ZFS till ett av våra kundteam inom finanssektorn.

Du ska ha god förståelse för applikatorisk drift och där ditt primära kompetensområde är inom infrastruktur avseende åtminstone UNIX Server, PCA samt ZFS drift.

Framtida arbetsuppgifter
Här jobbar du i ett härligt team, nära kund, tillsammans med andra infrastruktur- och applikationsspecialister, såsom arbetsplats, server & nät.

I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta med tjänsteförvaltningsuppgifter för att ständigt förbättra och effektivisera vår tjänsteleverans, där huvudinriktningen i tjänsten är arbete med Incident, Change, Request, samt Problem processerna.

Arbetet kommer utföras hos kund i Stockholm eller på vårt CGI kontor.

CGI har gjort investeringar i nytt datacenter och har mycket intressanta åtaganden och tjänster inom IT-Infrastructure/Cloud leveranser. Du kommer arbeta med våra kunder inom branschen bank och försäkring och eller publika kunder. Du kommer att vara en nyckelspelare där du tillsammans med väl fungerande kundteam fortsätter att leverera med högsta kvalitet till nöjda kunder.

Övrigt:
- Beredskap och övertidsarbete kan förekomma.
- Svenskt medborgarskap krävs.
- Säkerhetsklassning är obligatorisk.
- Placeringsort är Stockholm

Är du den vi söker?
Du har arbetat med Microsoft infrastruktur i minst 8 år, där du även har erfarenhet av vidmakthållande samt Microsoft publika molntjänster. Ditt starka engagemang är en framgångsfaktor som fortsatt kommer göra dig framgångsrik på CGI, där kundnöjdhet, kvalité och just engagemang bidrar till din och CGIs framgång.

Har du en god förmåga att tänka i effektivisering och automatisering? Är du ödmjuk och har lätt för att samarbeta med andra, en som gärna delar med sig av kunskap och expertis? Då är det dig vi söker. För att lyckas i rollen krävs även god kunskap och erfarenhet inom flertalet av nedan områden:

- UNIX Server
- Oracle Private Cloud Appliance
- Solaris
- ZFS
- Enklare scriptning
- Stödsystem för ärendehantering
- Stödsystem för Serverövervakning
- Felsökning av applikationer
- Färdighet i att uttrycka sig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera på både svenska och engelska.

Meriterande
- Kunskap om driftsrelaterade processer (ITIL)
- Erfarenhet av bank och finans
- Komplexa och större miljöer

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, hör gärna av dig till Andreas Lundin 0702-58 32 54

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2021-09-30

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb