CGI

Talent Acquisition Coordinator

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 9 juli 2021
Stängs
den 21 augusti 2021
Ref:
J0721-0456
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du vara med på vår resa och anställa mer än 500 nya kollegor till CGI i Sverige? Till vårt härliga Talent Acquisition team på söker vi nu Talent Acquisition Coordinator som kommer att ansvara för vår kontraktsprocess.

Vi på CGI tror på tanken att vi når längre om vi trivs ihop och jobbar tillsammans. Varje dag bygger vi varandra och vår verksamhet. Hos oss på Talent Aquistion, får du möjlighet att bygga en långsiktig karriär inom rekrytering och HR och vi stöttar dig i din personliga och professionella utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Talent Acquisition Coordinator är du är en viktig del av rekryteringsprocessen.
I ditt ansvar ligger att stötta rekryterande ledare i slutskedet av rekryteringsprocessen, när det är dags att erbjuda en anställning. Du kommer vara ansvarig för att ta fram anställningskontrakt till våra nya medarbetare och för de första stegen i onboardingprocessen. I rollen ingår även att stötta vid anställning av personer som inte är medborgare inom EU/EES för säkerställa att giltiga arbetstillstånd finns.

Tillsammans med Talent Acquisition Director för Skandinavien, vill vi även att du driver utvecklingen av våra processer kring anställning av nya medarbetare, för att effektivisera och minska administrationen för oss på HR samt för att göra processen så enkel som möjlig för våra rekryterande ledare.

I rollen som Talent Acquisition Coordinator kommer du att ingå i vårt Skandinaviska rekryteringsteam och rapportera till Talent Acquisition Director för Skandinavien.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som är personalvetare eller motsvarande, som har ett par års erfarenhet av administrativa roller eller dig som inom kort tar examen inom personalvetenskap, organisation och arbetsliv eller motsvarande, som vid sidan om dina studier har arbetat i administrativa roller.

Du gillar att arbeta med administrativa uppgifter samt att ge service till andra. Du trivs i en föränderlig miljö med högt tempo där du måste vara flexibel och kunna prioritera din tid.

• Akademisk examen inom personalvetenskap eller motsvarande
• Erfarenhet av från administrativa uppgifter
• Goda kunskaper inom excel
• Du pratar och skriver flytande svenska och engelska.

Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du trivs med att jobba självständigt men får energi av att ingå i ett team och är social och kommunikativ.

Vill du få möjlighet till en bra start på en karriär inom HR och vill jobba inom rekrytering på ett företag som tillsammans med våra kunder utvecklar och förbättrar samhället vi lever i? Vad kul! Vi ser fram emot att höra från dig och om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Sara Stjernberg, Talent Acquisition Director för Skandinavien: sara.stjernberg@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2021-09-01.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb