Teamtestare, mjukvara – Bli en del av DeLavals fortsatta framgång

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 9 juli 2021
Stängs
den 31 augusti 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta i ett innovativt företag där du kan bidra till en mer hållbar värld? Har du erfarenhet av automatiserade mjukvarutester? DeLaval växer och letar nu efter ett antal mjukvarutestare för deras utvecklingsteam för robotmjölkning. Detta inkluderar att utveckla autonoma mjölkningssystem och skapa effektiva teststrategier för dessa system.

DeLaval är världens största utvecklare, tillverkare och leverantör av mjölkproduktionslösningar. De erbjuder dig en arbetsplats som ingen annan, där toppmodern teknik går hand i hand med djurens välbefinnande.

Om tjänsten
Som mjukvarutestare/teamtestare kommer du tillhöra avdelningen "Robotic Milking". Robotic Milking ansvarar för att utveckla DeLavals mjölkningssystem som består av helautomatiska mjölkningsrobotar. Avdelningen innehåller olika utvecklingsteam där du tar ägande för alla tester som utförs av ditt specifika team, både automatisk och manuell testning. Ansvaret inkluderar också att bidra till utvecklingen av effektivare testmetoder och simuleringsverktyg inom mjukvaruutveckling. Ditt arbete utförs i nära samarbete med utvecklare och andra testare inom Robotic Milking men också tvärfunktionellt inom DeLaval i allmänhet.

Några av dina huvudsakliga ansvarsområden i rollen är att:

 • Vara med och skapa en effektivare testmiljö med simulatorer och automatiskt test
 • Vara en del av det strategiska och långsiktiga arbetet för testmetoder inom mjukvaruutveckling och dess övergripande testutveckling
 • Arbeta nära mjukvaruutvecklare och systemtestare för att samordna behov och idéer
 • Analysera, granska och bedöma användarkrav, specifikationer och modeller för testbarhet
 • Samla, visualisera och distribuera testresultat och testförlopp
 • Implementera tester på alla testnivåer, utföra och logga testerna, utvärdera resultaten och dokumentera avvikelser utifrån förväntade resultat och mål

Du kommer att ingå i ett skickligt team med stort engagemang där arbetet utförs i ett agilt arbetstänk.

I den här rollen får du möjlighet att arbeta i en vacker miljö där du har fabriken, utvecklingen och laboratoriet tätt intill varandra, placerade i Tumba.

 

Är det här du?
Vi letar efter en person med:

 • Högskoleutbildning eller motsvarande
 • Minst tre års arbetserfarenhet av mjukvarutestning
 • God kunskap om att skapa automatiska testfall
 • Kunskap och erfarenhet inom Java, C ++ eller C
 • Kunskap och erfarenhet från Linux
 • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

I denna rekrytering kommer dina personliga egenskaper att vara av stor betydelse. Vi letar efter en person som har passion och ett stort intresse för ny teknologi inom test. Du är van att arbeta självständigt och att sätta kvalitetsmål. För att passa in i teamet är du en nyfiken lagspelare som har en bra förmåga att kommunicera och arbeta tvärfunktionellt med många kontaktytor. Att utbyta kunskaper kollegor emellan kommer naturligt för dig. Dessutom har du en stark drivkraft och ett gott tålamod.

På DeLaval tror vi att mångfald i våra team får oss att utveckla bättre produkter och ha den bästa arbetsmiljön

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar DeLaval med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Jessica Bauer på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar påbörjas i mitten/slutet på augusti. Välkommen in med din ansökan!
 

Liknande jobb

Liknande jobb