Junior Backendutvecklare till HRM i Växjö!

Rekryterare
Experis
Plats
Växjö
Annonserat
den 9 juli 2021
Stängs
den 21 augusti 2021
Ref:
aecc7ad9-4be7-492c-9f7b-434e7550e8ad
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du Backend-utvecklare med något års erfarenhet och med ett intresse för objektorienterad programmering, som vill arbeta i en miljö där innovation, korta beslutsvägar och verkligt agila arbetssätt präglar vardagen? Vill du arbeta och utvecklas i ett litet, autonomt utvecklingsteam? Är kvalitet och kundnära arbete sådant som är viktigt för dig? Sök tjänsten som Backend-utvecklare hos oss på HRM! Kontakta Experis för mer information, eller ansök idag!

Hos HRM har vi framtiden i våra egna händer! Vill du vara med? Trodde väl det! Ansök redan idag!

Om tjänsten

Vi söker nu dig - en driven junior systemutvecklare, som vill vara med på vår nysatsning. Vårt mål? Att leverera marknadens bästa och mest innovativa produkt för medarbetare och chefer. Du blir en del av en organisation präglad av kontinuerlig förbättring, där vi vågar ifrågasätta gamla sanningar och där vi har en stark produktvision som vi nu håller på att förverkliga. Ledning och styrelse är med på tåget, och för rätt person erbjuder vi en stor möjlighet att få vara med och påverka!

Som vår nya Backend-utvecklare får du arbeta med vår nya produkt, som byggs med de allra senaste teknikerna. Publik molndrift (GCP) är en självklarhet. Vi vill med arbetet exempelvis kunna accelerera vår innovationskraft genom snabb tillgång till tjänster för Machine Learning, AI, Big Data, etc.

Vi är ett ungt, expansivt bolag i stark utveckling. Vi erbjuder en unik chans att verkligen få jobba agilt - på riktigt! Som utvecklare hos oss får du kontinuerlig feedback direkt från slutanvändare och blir en del av vårt uttalade fokus på att maximera kundvärdet.

På HRM strävar vi efter autonoma team. Våra team är små, med fem-sju personer som alla är placerade tillsammans. Som junior utvecklare i ett team hos oss, får du möjligheten att lära från seniora kollegor, och utveckla dina kunskaper och färdigheter i en miljö präglad av lust till lärande. Hos oss har vi högt i tak, korta beslutsvägar och våra chefer (regionens bästa!) bidrar till ett klimat där alla får chansen att växa - både som person och professionellt.

Om Dig

För att bli framgångsrik i rollen som Backend-utvecklare hos oss på HRM Software ser vi att du är en driven systemutvecklare med avslutad eftergymnasial utbildning i t.ex. Computer Science, Systemvetenskap eller liknande. Du ska ha arbetat minst ett år efter din utbildning.

I rollen kommer du primärt att arbeta i Java, men vi tror inte att du behöver ha gjort det i tidigare tjänster. Har du arbetat med t.ex. C#, men kan tänka dig att switcha, kan du vara rätt person för oss! Det viktigaste är att du är en utvecklare som brinner för att arbeta med nya tekniker, inte duckar för en utmaning, och som beskrivningen innovativ, noggrann och kvalitetsmedveten passar väl in på.

Till sist är det viktigt att du är en person som köper de agila värderingarna fullt ut, och som vill arbeta i en miljö där nära kundsamarbete är en naturlig och viktig del av vardagen.

Om HRM Software

HRM Software har idag Sveriges senast utvecklade HR-/lönesystem för stora organisationer. Systemet hanterar lön, personella resurser samt tid och bemanning. Innovativt, personligt och tillgängligt - precis som ett HR-/lönesystem ska vara! Läs mer om oss HÄR .

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar HRM med Experis IT. Vid frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, alternativt jenny.flygare@se.experis.com . Du söker tjänsten via ansökningslänken (och inkludera gärna en länk till ditt GitHub-konto!). Notera att ansökningsperioden sammanfaller med semester, varför urval i den här processen inte kommer att ske löpande. Du kan vänta dig svar på frågor och återkoppling på din ansökan från mitten av augusti.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb