Atea i Malmfälten söker en erfaren Systemkonsult IT-Generalist

Rekryterare
Atea
Plats
Kiruna
Annonserat
den 9 juli 2021
Stängs
den 22 september 2021
Ref:
148140
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vi på Atea i Malmfälten söker dig som vill jobba som IT-konsult i Malmfälten med omnejd. Vi ser en hög efterfrågan hos våra kunder och söker därför nästa stjärna som vill vara med i vårt grymma gäng. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget inom informationsteknologi.

Digitaliseringen ger oss alla fantastiska möjligheter och som konsult på Atea agerar du som rådgivare genom att hjälpa och stötta våra kunder i deras förflyttning på den digitala resan. Jag som rekryterar heter Michael Lilja och jobbar som konsultchef på Atea i Kiruna. Jag har förmånen att rekrytera roller inom flera tjänsteområden. Vi befinner oss i en tillväxtsresa med fokus på kunder, relationsbyggande och rådgivning.

Din roll i laget

Du kommer att tillhöra ett team bestående av andra konsulter där dina arbetsuppgifter kan variera mellan uppdrag inom Atea och ute på fältet hos våra kunder. Hos oss erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar. En del av arbetet kommer du bedriva själv och ha direktkontakt med Ateas kunder. Andra delar kommer du var en del i olika team där du får vara lagspelare. Därför lägger vi stor vikt vid att du är ansvarstagande, självgående, social, pedagogisk, initiativtagande, strukturerad och ordningsam.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som konsult ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dina processer framåt. Du tycker att det är roligt att skapa kontakter och underhålla relationer och som person är du utåtriktad och socialt aktiv. I ditt yrkesutövande behöverdu vara senior och ha flera års erfarenhet.

För att få så bra förutsättningar som möjligt som konsult bör du ha erfarenhet av någon av följande tjänster:
  • Erfarenhet av switching, routing, brandväggar, autentiseringslösningar eller trådlösa system.
  • Erfarenhet av pc-klienter och hantering infrastruktur kring klient, t ex SCCM eller Intune samt Windows 10
  • Erfarenhet av serverteknologier, hårdvara, Microsoft Active Directory, Microsoft Windows Server

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång.

Det här är vi!

Vi har två kontor i Malmfälten, Kiruna och Gällivare, med ungefär 20 medarbetare. Vi tillhör en större enhet, Atea Norrbotten, med ca 90 medarbetare i Kiruna, Gällivare, Luleå och Piteå. Vi har under flera år haft en stadig tillväxt och vi behöver bli fler lagkamrater för att kunna ta oss an nya utmaningar. Utveckling är en naturlig del av en konsults vardag och du kommer att ges stora möjligheter till det.

Vill du bli en del av Atea i Malmfälten?

Har du frågor om tjänstenär du välkommen att kontakta Michael Lilja, Konsultchef Atea Norrbotten, via michael.lilja@atea.se alternativt telefonnummer 070 321 23 32. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- ochkönsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb