Atea i Malmfälten söker en Verksamhetsutvecklare

Rekryterare
Atea
Plats
Kiruna
Annonserat
den 9 juli 2021
Stängs
den 22 september 2021
Ref:
148137
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Vi på Atea i Malmfälten söker dig som vill jobba som konsult med fokus på verksamhetsutveckling. Vi ser en hög efterfrågan hos våra kunder och söker därför nästa stjärna som vill vara med i vårt grymma gäng. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget inom informationsteknologi.

Digitaliseringen ger oss alla fantastiska möjligheter och som konsult på Atea agerar du som rådgivare genom att hjälpa och stötta våra kunder i deras förflyttning på den digitala resan. Jag som rekryterar heter Michael Lilja och jobbar som konsultchef på Atea i Kiruna. Jag har förmånen att rekrytera roller inom flera tjänsteområden. Vi befinner oss i en tillväxtresa med fokus på kunder, relationsbyggande och rådgivning.

Din roll i laget

I den höga takt som digitaliseringen nu sprider sig i alla verksamheter ställs större och större krav på att organisationerna klarar av att förändrasina arbetssätt. Det kan gälla allt från förändrade processer vid införande av ett nytt verksamhetssystem, förändrade arbetsuppgifter i samband med automation av processer eller att organisationen måste förändra sina arbetssätt för att bli mer snabbfotade. Som verksamhetsutvecklare hos Atea arbetar du med våra kunder för att stötta dem i sin förändringsresa och ge dem verktygen för att lyckas. Du kommer också att vara med och utveckla affärsområdet Information Management för Atea i Malmfälten.

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen, trivas och ha roligt. Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina uppdrag, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dig själv framåt. Du är affärsmässig med god förståelse för ekonomin i en konsultorganisation. Ett visst mått av envishet men även nyfikenhet kommer få dig att stormtrivas i den här rollen. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och vill gärna leverera i team. Du har ett prestigelöst sätt att se på teamleveranser där ansvar och uppgifter gärna fördelas utifrån kompetens och förmåga och inte enbart roll.

Du har flera års arbetslivserfarenhet som förändringsledare eller liknande och är bekväm med agila arbetssätt och strukturer. Du är en verksamhetsutvecklare och har god vana av att leda workshops i syfte att inhämta information, analysera behov och omsätta till handling. Du har kanske också erfarenhet av innovationsledning, verksamhetsutredning eller processutveckling. Du har goda etablerade kontakter och nätverk i Malmfälten inom privat och offentlig sektor.

Det här är vi!

Vi har två kontor i Malmfälten, Kiruna och Gällivare, med ungefär 20 medarbetare. Vi tillhör en större enhet, Atea Norrbotten, med ca 90 medarbetare i Kiruna, Gällivare, Luleå och Piteå. Vi har under flera år haft en stadig tillväxt och vi behöver bli fler lagkamrater för att kunna ta oss an nya utmaningar. Utveckling är en naturlig del av en konsults vardag och du kommer att ges stora möjligheter till det.

Vill du bli en del av Atea i Malmfälten?

Har du frågor om tjänstenär du välkommen att kontakta Michael Lilja, Konsultchef Atea Norrbotten, via michael.lilja@atea.se alternativt telefonnummer 070 321 23 32. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!