Hårdvarutekniker till Facility Labs i Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 8 augusti 2021
Stängs
den 8 september 2021
Ref:
2074D535-C230-462D-8B29-E57ABB2E76AC
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
På Facility Labs ansvarar du för en unik och innovativ produkt i ett familjärt bolag som just nu befinner sig i en expansiv fas!

Hos oss på Facility Labs möter du ett företag som med smart teknik gör trafik- och samhällsanalyser för optimering av infrastruktur genom trafikkameror. Våra trafikmätningar utgör bland annat grunden för samhällsekonomisk analys och miljö. Här får du möjlighet att göra skillnad! Som Hårdvarutekniker hos oss utgör du en nyckelfunktion för vår produkt inom trafikmätning. Vi är just nu i en expansiv fas där du har möjlighet att påverka din roll och vägen framåt. Du erbjuds en bred roll och utmaning i ett familjärt och ambitiöst team i en flexibel miljö.

VI ERBJUDER DIG
  • Möjlighet att få arbeta kundnära med en unik produkt där du snabbt får återkoppling på det du jobbar med
  • Att vara en del av ett litet och tekniskt kunnigt team med korta beslutsvägar
  • En flexibel och omtänksam arbetsgivare som bryr sig om ditt välmående och har stor förståelse för ditt livspussel
  • En bred roll som du själv har möjlighet att påverka

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vår verksamhet bygger på trafikmätning med smart teknik. Våra mätenheter finns spridda över hela Sverige. Varje enhet är en kamera med en egen linux-server med databas, 3g-anslutning och brandvägg som hanterar uppdateringar och kör mjukvara. Bilddata tas och analyseras direkt i enheten. Som Hårdvarutekniker hos oss arbetar du med den dagliga driften av dessa smarta enheter. Mer specifikt kommer du att:
  • Arbeta med systemförvaltning samt programmera hårdvarunära i Linux
  • Övervaka, felsöka och lösa buggar i våra linuxenheter
  • Stötta i implementering och driften av enheterna hos våra nya kunder

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett team om sju personer som arbetar agilt och kundnära. Du arbetar nära andra hårdvarutekniker, analytiker samt utvecklare. Vårt kontor ligger i Danderyd i Stockholm. Vi är flexibla och det är möjligt att arbeta remote hos oss på Facility Labs men i den här rollen är det även viktigt att du kan arbeta en del på plats för att kunna stötta upp driftproblem som uppstår.

MER OM DIG

Vi söker dig som har en stor passion för innovation och teknik. Du har tidigare erfarenhet av hårdvarunära utveckling i Linux samt systemintegration mot komponenter. Vi ser det som positivt om du tidigare arbetat specifikt med kameror. Andra programmeringsspråk som exempelvis Java eller C++ är välkommet.

För att du ska trivas hos oss ser vi att du som person är noggrann och flexibel. Du värdesätter samarbete högt och delar gärna med dig av idéer och kunskap.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb