Erfaren IT-tekniker sökes till spännande uppdrag

Plats
Västerås
Annonserat
den 12 juli 2021
Stängs
den 3 augusti 2021
Ref:
a7d9632c-81c3-41af-afb5-dcb236ec8312
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Experis söker just nu dig som uppskattar variation vad gäller dagliga arbetsuppgifter. Vi har nu ett spännande uppdrag inom second line support, third line support och onsite support hos en av våra kunder för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Ort: Västerås
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

I den här rollen kommer du att få jobba en spännande kund i Västerås där du kommer att arbeta med second line support, third line support samt onsite support. Mer specifikt innebär det att lösa olika typer av tekniska ärenden över telefon och hantera IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare. Många av våra medarbetare anser att det bästa med att vara konsult är att få möta så många nya människor och möjligheten att få lära sig nya saker varje dag!

Din profil

Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet av teknisk support, du är ansvarsfull, lyhörd och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att jobba onsite i ett mindre team. Du har en fallenhet för kundservice och är mycket lösningsorienterad. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och vi tror att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Tveka inte att söka tjänsten även om du inte uppfyller exakt alla krav - vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb