CGI

Teknisk systemförvaltning/Applikationsdrift, Windows

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 13 juli 2021
Stängs
den 11 september 2021
Ref:
J1220-2933
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Just nu söker vi dig med erfarenhet av teknisk systemförvaltning / applikationsdrift Microsoft plattform till ett av våra kundteam inom finanssektorn. Din bakgrund är applikatorisk drift och ditt primära kompetensområde är inom Microsoft infrastruktur, såsom Windows Server, SQL server och identitet.

Framtida arbetsuppgifter
Här jobbar du i ett härligt team, nära kund, tillsammans med andra infrastruktur- och applikationsspecialister, såsom arbetsplats, server & nät.

Huvudinriktningen i tjänsten är arbete med Incident, Change, Request, samt Problem processerna, där du som tekniker för en eller flera applikationer tar ansvar för att vidmakthålla applikationer och därmed verkar för direkt kundnöjdhet. Kunden har flertalet unika applikationer, där din närmaste ledare kommer stödja dig i din kompetensutveckling syftandes till att du snabbt kommer in arbetet och förstår ditt ansvar och mandat.

En del av arbetet kan komma att utföras hos kund i Stockholm, men mycket av arbetet kommer att utföras på distans eller från ett CGI kontor.

CGI har gjort investeringar i nytt datacenter och har mycket intressanta åtaganden och tjänster inom IT-Infrastructure/Cloud leveranser. Du kommer arbeta med våra kunder inom branschen bank och försäkring och eller publika kunder.

-Placeringsort: Stockholm eller Bromölla
-Beredskap och övertidsarbete kan förekomma

Är du den vi söker?
Du har arbetat med Microsoft infrastruktur i minst 3 år, där du även har erfarenhet av applikatorisk drift och förvaltning. Ditt starka engagemang är en framgångsfaktor som fortsatt kommer göra dig framgångsrik på CGI, där kundnöjdhet, kvalité och just engagemang bidrar till din och CGIs framgång.

Har du en god förmåga att tänka i effektivisering och automatisering? Är du ödmjuk och har lätt för att samarbeta med andra, en som gärna delar med sig av kunskap och expertis? Då är det dig vi söker. För att lyckas i rollen krävs även kunskap och erfarenhet inom flertalet av nedan områden:

- Windows Server
- Active Directory
- Enklare scriptning
- Stödsystem för ärendehantering
- Stödsystem för server- och applikationsövervakning
- Felsökning av applikationer
- Färdighet i att uttrycka sig i skrift och tal samt av att dokumentera och rapportera på både svenska och engelska.

Meriterande
- Kunskap om driftsrelaterade processer (ITIL)
- Erfarenhet av bank och finans
- Komplexa och större miljöer

Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Övrigt:
-Svenskt medborgarskap krävs.

Vad vi erbjuder
På CGI anser vi att framgång är beroende av våra anställda, därför erbjuds alla anställda att bli delägare. Vårt unika ägarprogram förverkligar CGI's filosofi om intraprenörskap och bidrar också till att vi som jobbar här känner engagemang och stolthet över att jobba på CGI.
Hos oss blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet till kontinuerlig utveckling, att växa i ansvar, pröva nya roller och se nya sammanhang.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, hör gärna av dig till; annika.andersson@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är: 2021-10-30

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb