Systemutvecklare C# med fokus på frontend

Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 juli 2021
Stängs
den 13 augusti 2021
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en systemutvecklare som är duktig på C# och som vill arbeta med webbutveckling och bygga digitala lösningar i våra kund- och forskningsprojekt? Trivs du dessutom på en arbetsplats som gör skillnad när det gäller samhällets miljöarbete? Då är du kanske vår nya kollega!

Om rollen

Vi söker nu en systemutvecklare C# med fokus på frontend till vår IT-avdelning som består av sju personer. Vi arbetar brett i våra roller och hjälps åt för att leverera enligt våra mål. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter i ett litet utvecklingsteam med stora möjligheter att själv påverka arbetet och att prova egna idéer.

Som systemutvecklare arbetar du med att utveckla webb-apier och webbapplikationer samt digitala produkter och tjänster till våra kunder i våra spännande uppdrags- och forskningsprojekt. Vi utvecklar bland annat digitala stöd och verktyg i syfte att spara resurser, uppmuntra till hållbarhet och minska miljöpåverkan. Det kan till exempel handla om att erbjuda webbtjänster och appar för att minska klimatpåverkan, uppmuntra till cirkulärt affärsmodeller och för att minska påverkan på klimatet.

Du kommer också vidareutveckla befintliga applikationer. Du arbetar brett inom systemutvecklingsområdet men har ett särskilt ansvar för design och front-end. Du arbetar nära våra andra utvecklare och andra kompetenser på IT-avdelningen och tillsammans med projektledare från verksamheten och kunder i projekt.

I rollen ingår också att förvalta och utveckla delar i vår Microsoft Azure-miljö.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen har du
- Relevant högskoleutbildning eller annan utbildning inom systemutveckling som kan ses som likvärdig
- Minst två års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare i Microsoft C#.NET
- Erfarenhet av webbutveckling i HTML5, CSS3 och JavaScript
- Erfarenhet av något eller några moderna javascriptsbibliotek som t.ex. React, Aurelia eller Angular
- Erfarenhet av att arbeta med design av webbapplikationer

Du är van att samverka i team med olika kompetenser och har erfarenhet av agil projektmetodik. Det är meriterande om du har arbetat med modern systemutveckling i Microsoft Azure-plattformen. Du talar och skriver god svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper
Som person är du nyfiken, driven, noggrann och ansvarstagande. Du arbetar självständigt, har god samarbetsförmåga och trivs med kontakt med kunder och kollegor samtidigt som du håller koll på målbilden och är resultatorienterad. Du håller dig uppdaterad på de senaste teknikerna inom systemutveckling och är motiverad att utvecklas tillsammans med oss. Det är positivt om du har ett intresse av samhällsutveckling och hållbarhetsfrågor.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder dig
Vi arbetar i en kreativ och utvecklande miljö där alla har en stor del eget ansvar och goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. Som medarbetare på IVL blir du del av en arbetsplats som värdesätter mångfald, samarbete, innovation och engagemang. Här finns en härlig gemenskap med såväl idrottsklubb, konstförening, fester, pubar och andra aktiviteter. Vi sitter i aktivitetsbaserade lokaler. Hos IVL får du möjlighet att arbeta med ditt hållbarhetsengagemang på riktigt!

Övrig information
För ytterligare information kontakta IT-chef Peter Lindén på 010-788 68 69 eller peter.linden@ivl.se
Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning, eventuellt med inledande provanställning.
Placeringsort: Stockholm
Tillträde: Omgående

Vänta inte med din ansökan. Vi kommer att utvärdera ansökningar och intervjua kandidater löpande under ansökningsperioden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.