Customer success manager till Precio Fishbone

Rekryterare
Experis
Plats
Örebro
Annonserat
den 14 juli 2021
Stängs
den 18 oktober 2021
Ref:
8ce52a3e-4dd8-46c4-b46d-bf4189f25cbd
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Precio Fishbone är ett specialistbolag med fokus på Microsoftbaserade lösningar. Vi är bästa kompis med Microsoft och tillika Guld- och Silverpartner inom sex olika kompetensområden. Vår spetskunskap inom dessa sex områden är avgörande för vår och våra kunders framgång. Vi arbetar både med egenutvecklade produkter, projektåtaganden och med resursuppdrag. Vi erbjuder kompletta upplägg för support och förvaltning av utvecklade applikationer. Trygghet och långsiktighet är centralt i våra kundrelationer. Vi är drygt 250 anställda och har i dagsläget kontor i Sverige, Danmark, Storbritannien, Tyskland, Vietnam och Kanada.

Om rollen
Som Customer success manager kommer du vara kundens givna kontakt efter avslutat projekt, vilket innebär att skapa, upprätthålla och utveckla relationen till våra kunder. Du har en aktiv roll i utförandet och därför är det krav att du har en teknisk förmåga och erfarenhet. Ditt uppdrag kommer främst vara att maximera kundernas användande och upplevelse av Precio Fishbones prisbelönta digitala arbetsplats Omnia, men även erbjuda resten av vårt utbud av IT-kompetens exempelvis kundunika systemlösningar eller kunder med RPA (automatiserade) lösningar. Rollen kan också innebära stöttning till projektledare i implementationsprojekt innan projektet övergår i förvaltning.

På Precio Fishbone har vi en support och förvaltningsorganisation etablerad i Stockholm, Göteborg och Malmö som jobbar tillsammans. Vår styrka är att vi finns på flera orter och arbetar därför ofta över kontorsgränserna för att kombinera rätt kunskaper för kundens och uppdragets bästa. Att arbeta på Precio Fishbone ska vara roligt, utmanande och stimulerande. Du ska vilja utvecklas och du måste gilla kundrelationer och service. Du har möjlighet att vara med och påverka, att dina insatser bidrar till hur våra uppdrag går, hur nöjda kunderna är, hur företaget går och hur vi tillsammans utvecklas.

På Precio Fishbone bidrar varje enskild person till företagets framgång. Varje enskild individ och detalj är lika viktig för att skapa en fungerande helhet och långsiktig hållbarhet. På så sätt skapar vi nytta och verkligt värde för våra kunder.

Placeringsort är Västerås och du rapporterat till platschefen. Ditt upptagningsområde är i hela Mälardalen där det finns kontor i Örebro, Eskilstuna och Västerås.

Om dig
Vi ser att du gillar och trivs med kundkontakt och har ett utpräglat sinne för service med kommersiellt tänk. Du förstår och kan kartlägga och förvalta våra kunder och deras behov. Du är social och är en utpräglad relationsbyggare med ett stort hjärta.
Efter avslutad examen har du troligtvis jobbat några år som systemutvecklare och gått vidare som projektledare, testledare eller har en liknande roll idag. Du brinner för att agera i en bred och dynamisk roll i interfacet mellan att leverera tekniska lösningar, service och sälja in nya idéer till våra kunder.

Dina kvalifikationer för rollen som Customer success manager:
  • Erfarenhet av kundrelationer och förvaltningsledning
  • Kunskap inom Microsoft 365:s verktygslåda
  • Kunskap om kundunika lösningar baserad på olika tekniker
  • Meriterande om du även har kunskap om RPA-teknik
  • Behärskar både det svenska och engelska språket både i tal och skrift och är van att kommunicera på ett professionellt sätt med kontaktpersoner på alla nivåer.

Tillsammans skapar vi värde

Precio Fishbone är ett bolag som utvecklar kundanpassade IT-lösningar. Vi har spetskompetens inom flertalet tekniska områden vilket ger oss stor insikt i vad våra kunder behöver och vill ha. Med stort engagemang skapar vi IT-system som uppfyller både ert syfte och behov. Vi lägger stor vikt vid att lära känna våra kunder och deras användare. På så vis kan vi skapa välanvända lösningar som användare uppskattar och som de vill använda ofta och över lång tid. Det är så vi bidrar till våra kunders framgång.

Var med i vårt team!

Vi tror på en arbetsmiljö där du trivs, får göra det du tycker om och kan utvecklas. Vi letar ständigt efter nya talanger som vill bli en del av vårt Precio Fishbone-team. Hos oss får du skickliga och trevliga kollegor, ny teknik och får arbeta med spännande kunder och projekt.

Flexibilitet är viktigt och vi tror på eget ansvar och litar på varandra. Ibland jobbar vi ute hos kund och ibland på våra kontor, allt för att skapa en bra balans i livet.

Kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis IT. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Thomas Andersson på 016-155733 alt. thomas.andersson@jeffersonwells.se

Vi arbetar löpande med urval, vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb