Ledigt jobb som Technical support specialist i Älmhult

Rekryterare
Experis
Plats
Älmhult
Annonserat
den 16 juli 2021
Stängs
den 1 augusti 2021
Ref:
7e747d58-248c-4ca0-8740-0ee585f06243
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi på Experis söker dig som vill jobba som Technical support specialist hos en av våra kunder i Älmhult. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom detaljhandeln är det bästa med det här jobbet kombinationen av att få jobba både med teknik och människor och möjligheten att få lära sig nya saker. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar i 6 månader, med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du framför allt att jobba med service, support och drift av kunders IT-miljöer, lösa IT-relaterade problem som kan uppstå hos användare och ta emot och lösa IT-relaterade problem via telefon och mejl. Utöver det kommer du att registrera ärenden i ärendehanteringssystem och administrera konton och behörigheter till olika system. Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Din kompetens

Vi söker dig som har en utbildning inom IT. Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller har erfarenhet av Onsite IT-support och/eller erfarenhet av service/helpdesk eller någon annan typ av arbetslivserfarenhet inom IT-området. Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper. För att trivas i rollen behöver du tycka om att jobba med människor, vara framåt och nyfiken.

Ett krav är att du hanterar svenska och engelska i både tal och skrift.

Erbjudande

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Felicia Ahlin på telefonnummer: 072-206 16 86 eller via e-post: felicia.ahlin@se.experis.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se

Liknande jobb

Liknande jobb