CGI

Service Desk Manager

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, Skåne , Sweden
Annonserat
den 17 juli 2021
Stängs
den 1 september 2021
Ref:
J0721-1324
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du ett stort tekniskt intresse med erfarenhet av IT-service, ITIL och att utveckla människor i en komplex teknisk miljö? Nu söker vi dig som vill leda ett härligt gäng inom Service Desk i Bromölla där vårt dagliga ansvar innefattar incidenthantering och tjänsteleverans.

Vår gemenskap är utmärkande och vi värnar om vår teamkänsla genom att dagligen stötta varandra men också genom att arrangera gemensamma aktiviteter emellanåt.

På CGI finns möjlighet att både växa och utvecklas, vi hoppas att du vill göra det tillsammans med oss!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Service Desk Manager driver och vidareutvecklar du ett av våra team. Du har det övergripande ansvaret för bemanningen i vårt team samt för kvaliteten i vår support & tjänsteleverans.

Du kommer arbeta nära tillsammans med kollegor i samma roll inom samma enhet.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Relationsbyggande internt och med våra företagskunder
• Driva och arbeta med ständiga förbättringar samt effektivisera inom teamet och enheten
• Rekrytering
• Ge förutsättningar för att våra members trivs på jobbet
• Coacha dina medarbetare
• Ge förutsättningar för att våra kunder får den support och service de kan förvänta sig

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen krävs hög ansvarskänsla och att kunna prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god samarbetsförmåga och drivs av att möta (och överträffa) kundernas förväntningar samt har en förmåga att kommunicera och hitta lösningar på problem.

Som person är du trygg, engagerad, lyhörd, driven och tydlig. Du är bekväm i din ledarroll och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet samtidigt som du coachar och motiverar dina medarbetare. Som person är du också positiv och ser möjligheter. Vi arbetar efter att "laget går före jaget", vår gemensamma prestation är det som våra kunder ser. Öppen, ärlig och flexibel är bra egenskaper som ledare hos oss.

Vi önskar att du har erfarenhet från IT-service support och gärna kunskap inom ett eller flera av följande områden:
• Microsoft Operativsystem, klient & server
• Active Directory
• Exchange
• Office 365
• Nätverk
• Cloud
• ITIL

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med att skicka din intresseanmälan!

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum: 2021-08-31. Vi hanterar ansökningar löpande, rekryteringen kan därför stängas ner tidigare. Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina frågor till Tina Berger: tina.berger@cgi.com, 0768366767.

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb