CGI

Förvaltningsansvarig Applikation

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 17 juli 2021
Stängs
den 15 september 2021
Ref:
J0721-1192
Kategori
Drift & System
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta med att leda spännande tekniska utmaningar och samtidigt få möjligheten att förändra och förbättra samhället vi lever i? Till vårt team i Stockholm söker vi dig, en Tjänsteförvaltningsansvarig med operativ bakgrund och huvudfokus på driva vårt applikatoriska team tillsammans med våra medarbetare.

Din roll på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kollegor och vår kund, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra oss att leverera bättre service, öka säkerheten och effektivisera verksamheten.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Tjänsteförvaltning & Teamleader blir du ansvarig för att planera, organisera, rekrytera samt leda och bevaka aktiviteterna i leveransteamet. Du skapar planerar samt leder och fördelar arbetet inom din del av organisationen mot ett gemensamt mål, med andra ord ansvarar du för en lyckad leverans, att ett effektivt arbete utförs i arbetsgruppen samt att leverans sker enligt plan.

Att vara ansvarig för tjänsteförvaltning på CGI innebär ett gott samarbete med kollegor för att du och ditt team möjliggör en lyckad leverans. Vi har en öppen företagskultur där vi i vårt arbete får gott stöd från vår ledning.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har ett tydligt intresse av att driva igenom förändringsarbeten tillsammans med medarbetaren/teamet i fokus för att nå förväntat resultat. Viktigt att du även har erfarenhet i användandet av olika verktyg för att hantera motstånd och stärka förändring, samt ha en etablerad förmåga att engagera intressenter på olika nivåer genom att enkelt knyta kontakter och navigera i olika affärslandskap.

Du har lätt för att nätverka i större organisationer och gillar utmaningar samt är lösningsorienterad. Har du förmåga att kunna se och förstå helheten, identifiera problemområden, och tycker om att driva uppgifter i mål.

Övrigt:
- Svenskt medborgarskap krävs.
- Personlig Säkerhetsklassning är obligatorisk.
- Placeringsort är Stockholm

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig!Sista ansökningsdatum är 2021-09-30. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till annika.andersson@cgi.com.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb