IT Produktägare Finans, Elekta Stockholm

Rekryterare
Elekta Global IT
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 18 juli 2021
Stängs
den 31 augusti 2021
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Trivs du i gränssnittet mellan IT och verksamhet och har erfarenhet av att ha arbetat med finansiella applikationer? Vill du delta i en spännande digitaliseringsresa och samtidigt bidra till att inge hopp till människor som drabbats av cancer?  

Om tjänsten
Som produktägare inom IT finans tillhör du gruppen ERP inom enheten Global Solutions; ditt fokus är att stötta verksamheten med digitala lösningar för affärsprocesser inom finans och du ansvarar för några av Elektas finansiella IT applikationer. Du deltar i utrullningsprojektet av Elektas globala faktureringslösning och ansvarar för förvaltningen av applikationen. ERP-gruppen har tre medarbetare som har ett tätt och gott samarbete, och rollen verkar även tvärfunktionellt, bland annat har du ett nära samarbete med nyckelanvändare i verksamheten globalt samt med andra enheter inom IT såsom supporten som är placerad i Polen.

I rollen ingår att arbeta med:

  • Strategisk och taktisk planering av applikationens livscykel
  • Säkerställa att applikationen och lösningen möter verksamhetens krav.
  • Driva utveckling och införandet av förbättringsinitiativ samt produktreleaser
  • Tillsammans med verksamheten utveckla och främja en stark användarorganisation.
  • Utrullning av lösningen till nya kunder globalt i enlighet med nationella lagkrav.
  • Säkerställa att applikationen är tillgänglig för Elektas kunder samt att lösningen fungerar enligt förväntan.
  • Stötta supportorganisationen
  • Samarbete och koordinering med externa leverantörer
  • Hålla i utbildningar
  • Internt samarbete och uppföljning


Tjänsten utgår från Stockholm och rapporterar till Global IT ERP Product Manager.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har tidigare erfarenhet av ERP-system, systemintegration och har erfarenhet inom ekonomi och fakturering. Det är meriterande om du har arbetat med applikationerna Infor M3, Tungsten, Corrivo, eller andra applikationer för elektronisk fakturering. Vi ser helst att du har en akademisk examen som exempelvis ingenjör, ekonom eller systemvetare. Elekta har engelska som koncernspråk varför vi söker dig som pratar och skriver engelska obehindrat, det är meriterande om du har goda kunskaper inom det svenska språket, eller kunskaper inom det polska språket. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker efter dig som har en mycket god förmåga att kommunicera både internt såsom externt och som trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare har du ett starkt driv och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Vi ser också att du har en analytisk förmåga, är strukturerad och lyhörd.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Elekta med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb