Azure DevOps- specialist, Handelsbanken Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 19 juli 2021
Stängs
den 19 augusti 2021
Ref:
2DE46A79-39E6-4AEE-B8C9-5B1ED0FF1BD8
Kategori
Devops
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Har du administratörsbehörighet för Azure DevOps?Välkommen till vårt specialist-team och en viktig roll hos oss på Handelsbanken!

Hos Handelsbanken i Stockholm värderas din kompetens högt. Som Azure DevOps-specialist kommer du att få en central roll och utgöra en avgörande del när vi nu står inför att göra nya spännande tekniska- och arkitektuella förflyttningar. Här kommer du få jobba utåtriktat och ha nära dialoger med vår IT-och informationssäkerhetsavdelningen. Du kommer omvärldsbevaka och ha koll på det senaste inom Azure DevOps. Självklart kommer vi också ge dig spännande tekniska utmaningar som syftar till att och utveckla och förbättra lösningar som underlättar för bankens många utvecklare!

VI ERBJUDER DIG
  • En central roll där du får stort utrymme för eget ansvar och där ditt arbete bland annat utgör en viktig del i vår resa mot molnet i vår pågående digitaliseringsresa
  • Att bli en del av en arbetsgivare med ett väl integrerat hållbarhetstänk. Handelsbanken är medvetna om vilken påverkan det har på samhället i stort. Att agera långsiktigt och ansvarsfullt har länge varit en viktig del i arbetet
  • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vår avdelning jobbar med att stötta bankens systemutvecklare genom att ansvara för utvecklingsverktyg, applikationsinfrastruktur och programmeringsramverk för Java och .NET där ditt fokus kommer att ligga på Azure DevOps. Du kommer framför allt:
  • Utveckla och förbättra lösningar som underlättar för bankens ca. 600 utvecklare
  • Ansvara för omvärldsbevakning och hålla dig uppdaterad kring de senaste förändringarna för AzureDevOps
  • Jobba utåtriktat och ha många kontakter med framför allt arkitekter i banken och vår IT-och informationssäkerhetsavdelningen
  • Jobba agilt i ett inspirerande team med hög kompetens

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra Core IT och efter pandemin kommer vi sitta tillsammans i våra helt nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm. Vi jobbar tvärfunktionellt tvärs över verksamheten och kombinerar affärskunskap med IT-kompetens. Din närmsta chef personifierar bankens kultur som är öppen, nyfiken och med stor tilltro till medarbetarnas förmåga och vilja att ta ansvar!

MER OM DIG

Vi söker dig med stort tekniskt intresse som trivs med att jobba utåtriktat och att stötta andra. För att du skalla komma till din rätt i den här rollen ser vi att du har erfarenhet av att arbeta som Organization Owner och/eller Collection Admin för Azure DevOps. Du har även byggt och förvaltat pipelines skrivna i YAML, utvecklat applikationer skrivna i C# samt erfarenhet av Powershell.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb