Teknikintresserad och söker ett kortare uppdrag?

Plats
Göteborg
Annonserat
den 19 juli 2021
Stängs
den 29 juli 2021
Ref:
5d5cec88-4671-4f58-9228-14bf1339506f
Kategori
Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du teknikintresserad och tycker om att jobba hands on? Då har vi jobbet för dig! Vi på Experis söker nu en person som kan hjälpa till med att sätta upp digitala stationer i ett varuhus som håller på att byggas. Låter det här intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Tidsspann: Preliminärt 4 veckor mellan v.36-v.39
Plats: Kållered

Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du utföra enklare arbete i form av att dra kablar, skruva/borra och hjälpa till att få tekniska lösningar på plats i ett nytt varuhus som byggs. Vi ser gärna att du har kunskap för IT och är tekniskt lagd.

Arbetstiden är förlagd på vardagar mellan Kl 8-17. Uppdraget startar måndag vecka 36, den 6 september så skicka in din ansökan redan idag!

Att vara konsult hos Experis

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas, oavsett roll eller hur länge du varit hos oss. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål. På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över. Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Lovisa Åsgården på lovisa.asgarden@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb