Program Manager till Experis Academy i Stockholm!

Rekryterare
Experis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 21 juli 2021
Stängs
den 2 september 2021
Ref:
748b6994-9ac1-4fbf-b4fb-5faaca2c7b15
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du nyfiken på nya koncept och teknik, brinner för att utveckla innovativa bemanningslösningar och människor och vill arbeta i en öppen och prestigelös företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet? Vill du skapa magi med alla dessa delar som inslag i din vardag och dela det med ett helt fantastiskt team? Då är Experis Academy rätt ställe!

Som Program Manager på Experis Academy är du en del av Academyteamet som består av fem passionerade människor. Teamet arbetar för att driva och utveckla vårt arbete med Academy genom att bygga väl fungerande produkter och koncept för våra användare som är konsulter, samarbetspartners och prospekts. För att få detta att hända arbetar teamet med örat mot rälsen, alltid med våra partners, anställda och effekten i åtanke. Vi har roligt tillsammans och hjälper varandra att växa och utvecklas längs vägen.

Vem tror vi att du är?

Vi letar efter dig som vill arbeta i en bred och dynamisk roll med möjlighet att arbeta både mot kandidat, kund och konsult. Samtidigt får du chansen att arbeta operativt med pågående program och strategiskt med utvecklingen av vårt Academy-koncept framåt. Vi är stolta över vårt Academy och vet att det är framtidens arbetssätt när man arbetar på en marknad med stor kandidatbrist inom IT!

Då variationen på arbetsuppgifter är stor ser vi att du har en flexibel och prestigelös inställning samt förmåga att driva saker från början till slut. Ett starkt driv och en vilja att ständigt utveckla och förbättra är otroligt viktiga egenskaper för denna roll. Du är ansvarstagande och föredrar att arbeta på ett strukturerat sätt utifrån tydliga mål och deadlines. Du är en lagspelare som ser samarbete som en självklarhet och du har inga problem med att hålla presentationer, varken på svenska eller engelska.

Vi ser gärna att du har:
 • Relevant arbetserfarenhet eller utbildning för rollen.
 • Erfarenhet av att arbeta inom konsultbranschen.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
 • Ser sociala medier som en självklar del i ditt arbete.
 • Är en lagspelare och lätt kommunicerar och lär känna människorna i din omgivning

Nu sitter du säkert och funderar över hur mycket IT du behöver kunna. Vi lär dig allt du behöver veta om IT men du behöver vara intresserad, nyfiken och orädd och ser Experis Academy som ett vinnande koncept.

Dina arbetsuppgifter:

Då varje Experis Academyprogram drivs som ett projekt kommer dina arbetsuppgifter vara varierande beroende på vilken fas vi befinner oss i.

Du kommer bland annat arbeta med:
 • Rekryteringsprocessen av kandidater till programmet som innefattar både search, urvalsarbete, intervjuer och tester.
 • Kontraktering av våra nya Academy-konsulter.
 • Förberedelser inför programstart, planering av introduktion och onboarding samt praktisk planering.
 • Genomförande av programmet vilket innefattar uppföljningar med konsulter och lärare samt planering av olika aktiviteter kopplat till konsulter, kunder och marknadsföring.
 • Nära samarbete med säljare, rekryterare och konsultchefer för att hitta rätt matchning och uppdrag till varje konsult.
 • Arbeta med utvecklingen av våra olika Experis Academyprogram i Sverige och driva arbetet framåt.
 • Driva och utveckla vår marknadsnärvaro. Det finns fortfarande så många som inte har fått höra om vår fantastiska Academy, det måste vi så klart ändra på!

Då du kommer att ansvara för vår region Öst; Stockholm, Örebro och Östergötland, ingår det resor i tjänsten. Placeringsort för denna roll är Stockholm, Linköping eller Norrköping.

Rekryteringsprocessen är i full gång och vi jobbar med löpande urval, tveka därför inte att lämna in din ansökan med fullständigt CV och kontaktuppgifter via vår hemsida!

Om du har några frågor, lägg dem till Åsa Lisecke: asa.lisecke@se.experis.com så fångar vi upp dem inom kort.

Hoppas vi får höra från dig!

Experis

Liknande jobb

Liknande jobb