IAM Arkitekt till Core IT Handelsbanken, Stockholm

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 26 juli 2021
Stängs
den 26 augusti 2021
Ref:
6A202E7F-6D10-47AD-9AF6-7554DEF680CA
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Hos Handelsbanken i Stockholm finns just nu en roll som IAM Arkitekt för dig som vill driva arkitekturfrågor inom IAM-området.

Här får du en utåtriktad roll med stort handlingsutrymme och möjlighet att påverka. Det är dessutom en unik chans att bidra till Handelsbankens transformationsresa där vi just gör förflyttningar mot molntekniker och molntjänster!

VI ERBJUDER DIG
  • Många utvecklingsmöjligheter. När våra medarbetare utvecklas, utvecklas banken!
  • En öppen kultur utan vassa armbågar. Vi hjälps åt och delar med oss av kunskap och erfarenheter till varandra
  • Ett decentraliserat arbetssätt med stor tilltro och respekt för individen som ger dig både stort ansvar och befogenheter att ta beslut.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vårt område är identitets- och behörighetshantering för våra interna användare och tillhandahåller IT-lösningar som ska leva upp till de krav som ställs för behörigheter. Du kommer framför allt:
  • Säkerställer att befintlig målarkitektur är aktuell och att framtagna lösningar följer och anpassas efter den
  • Arbeta proaktivt för att Handelsbanken skall kunna möta och anpassa arkitekturen efter regulativa krav
  • Arbeta efter agila principer och ha ett nära samarbete med till exempel Lösningsarkitekter och Enterprisearkitekter inom Handelsbanken i frågor som är kopplat till IAM.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra området som ansvarar för intern IAM-hantering där ca 50 personer ingår. Vi har roligt tillsammans och leds av en chef som har ett tydligt och stöttande ledarskap. Du kommer att sitta centralt i våra nyrenoverade lokaler på Torsgata.

MER OM DIG

Vi söker dig som har mycket god erfarenhet inom IAM och arkitektur och vill jobba långsiktigt med oss inom detta område. Du har hög teknisk kompetens och god förståelse för mjukvaruutveckling. Då vi har många olika plattformar är det viktigt att du också har erfarenhet av detta. Som person motiveras du av att jobba tillsammans med andra, att ta ansvar och att bidra till att sätta upp mål och förverkliga dessa. Du är en god kommunikatör och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb