Data Engineer till Svenska Retursystem

Rekryterare
Ada Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 29 juli 2021
Stängs
den 31 augusti 2021
Ref:
E20DA74C-FF8A-4847-819F-BF29A3C93654
Kategori
Databas, Övriga jobb
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Som Data Engineer hos oss på SRS på valfri ort automatiserar och utvecklar du våra data pipelines i Azure!

Svenska Retursystem är kretsloppet för våra livsmedel - vi på Svenska Retursystem effektiviserar och miljöanpassar Sveriges varuflöden. Vi hanterar och analyserar data för lastbärarflöden internt såväl som ute i vårt cirkulära system. Som ett led i att gå mot att bli en mer datadriven organisation genomförs nu en satsning på att märka upp alla miljontals lastbärare för att skapa bättre kontroll på våra flöden. I den här rollen kommer du att vara den nyckelperson som skapar förutsättningar för att driva vårt datadrivna arbete framåt genom att tillgängliggöra kvalitetssäkrade data.

Som Data Engineer ansvarar du för nyutveckling, roadmap och arkitektur för våra dataflöden / ETL-processer i Azure.

VI ERBJUDER DIG

Vårt mål att bli en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland medelstora företag. Samarbete, engagemang och öppenhet kännetecknar allt vi gör och vi har valt att organisera oss i självstyrande team för att tillsammans ta ansvar och leda vår och din utveckling.

Du har i denna roll ägandeskap för att sätta upp våra strukturer och vägval för tillgängliggörande av data. Du kommer in i en fas där vi får in nya system och nya data, och där vi tillsammans kan sätta upp en robust struktur från början.
  • Ett självstyrande team - på riktigt. Hos oss har vi gemensamt ägandeskap och beslutsmandat för hela IT
  • En arbetsplats med en vision om ett mer hållbart samhälle och vars tjänster och produkter faktiskt och praktiskt bidrar till detta.
  • Moderna tekniker (Azure och AWS) inom data engineering

DET HÄR GÖR DU HOS OSS
  • Nyutvecklar, testar och underhåller dataflödesarkitekturer i Azure och AWS
  • Bygger upp strukturer och applikationer för vårt Data Warehouse och vår Data Lake, samt integrationer med externa parter
  • Stöttar organisationens datatillgång för att svara upp på olika intressenters behov
  • Identifierar metoder och verktyg för att förbättra vår datapålitlighet, -effektivitet, och -kvalitet

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Svenska Retursystem har huvudkontor i Stockholm och kontor/anläggningar i Örebro, Västerås, Mölnlycke och Helsingborg. I denna roll är placeringsort valfri och vi har stor flexibilitet i remote-arbete (även efter pandemin). I denna roll arbetar du nära de flesta av oss, men närmast Data Scientist, BI-teamet, IT och våra externa samarbetspartners för integrationer och AWS-lösningar.

MER OM DIG

Du har erfarenhet av ETL / Data Engineering med och mot SQL-databaser. Erfarenhet av att bygga upp processer, strukturer och ramverk för ETL, Data Engineering och datalagring i Data Warehouse eller Data Lake är avgörande för att ta sig an denna rolls ansvarsgrad och uppgifter. Du behärskar svenska väl i skrift, då vår dokumentation är på svenska.

Vår dataflödesstruktur är baserad på Microsoft Azure samt AWS och Power BI för analys- och hantering av data. Erfarenhet av detta är meriterande.

Denna roll innebär både ägandeskap för både det operativa och strategiska, samt täta samarbeten med interna kollegor och externa parter. Du skapar, uppmuntrar och genomför nya idéer och lösningar för att förbättra och effektivisera samt fattar väl avvägda beslut. Vidare är du initiativtagande och söker och identifierar aktivt nya sätt att arbeta på och tar action på det som behöver göras i nuet. Du trivs när du får arbeta sida vid sida med andra för att nå gemensamma mål.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Liknande jobb

Liknande jobb