Experis söker Supporttekniker i Stockholm till hösten!

Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 juli 2021
Stängs
den 19 augusti 2021
Ref:
2887edcd-356c-468f-a4bd-0b51682b8097
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Vi växer så det knakar! Inför hösten behöver vi på Experis utöka vår personalstyrka med nya talanger. Är du redo att ta nästa steg och söker nya utmaningar som Supporttekniker? Vi söker dig som vill arbeta som First eller Second Line Supporttekniker hos någon av våra kunder i Stockholm. Brinner du för service och vill utvecklas inom IT Support? Välkommen med din ansökan!

Ort: Stockholm
Start: Enligt överenskommelse hösten 2021
Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning

På Experis söker vi nu efter flera duktiga juniora och seniora supporttekniker till kommande uppdrag hos våra kunder i Stockholm. Våra konsultuppdrag innebär att du arbetar som konsult på Experis men tillbringar dina arbetsdagar ute på uppdrag hos våra kunder. Vilket innebär att arbetsuppgifterna kommer variera, då de styrs av våra kunders behov.

Urval sker löpande inför hösten, vi reserverar oss för långa svarstider i och med semestertider.

Din profil

Vi söker både dig som är i början av din karriär samt dig med en lång bakgrund inom IT.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Som person är du ansvarsfull och strukturerad. Då du dagligen är i kontakt med kund och dess användare och tar emot dess felanmälningar är det viktigt att du är serviceminded och brinner för att ge bra service. Vi tror att du är lösningsorienterad och tycker om att arbeta både självständigt och i team, om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer. Det är meriterande om du har erfarenhet av support över telefon samt erfarenhet av ärendehanteringssystem.

Att vara konsult hos Experis

Förutom en god erfarenhet och ett roligt och intressant uppdrag, ger konsultanställningen dig en rad förmåner.

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Hos oss har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal, med bland annat övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi tillämpar 6 månaders provanställning, sedan tillsvidareanställning för att främja din utveckling hos oss på Experis.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. På Experis får du fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta researcher Sandra Lindell på Sandra.Lindell@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb