Experis IT söker dig som vill jobba med IT Support i Skövde!

Plats
Skövde
Annonserat
den 1 augusti 2021
Stängs
den 13 augusti 2021
Ref:
53524fb4-878e-45a6-8bc3-057eec6576b4
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Har du erfarenhet av support eller kundservice inom IT över telefon? Har du ett seriöst och brinnande intresse för IT och teknik och gillar att hjälpa andra och ge god service? Behärskar du dessutom det svenska och engelska språket obehindrat? Experis IT söker kandidater för rollen som IT support i Skaraborg. Välkommen med din ansökan!

Arbeta som First Line Support / IT Support
Arbetet som First Line IT Support tekniker innefattar samtalshantering över såväl telefon som mail och chatt med IT-inriktning. Du kommer hjälpa slutanvändare med felsökning, problem gällande konton, behörigheter, lösenordshantering, etc. Du kommer även att genomföra installationer av applikationer och vanliga program. Vidare kommer du som supporttekniker i kontakt med ärenden gällande skrivare. Det handlar då främst om att beställa toners och göra felsökningar för att se om tekniker behöver skickas ut.
Du kommer också felsöka hårdvara, mjukvara och nätverk. För att du ska känna dig bekväm i din nya roll inleds anställningen med en introduktion på 4-5 veckor där du får gedigen information och utbildning.
Du arbetar i ärendehanteringssystemet ServiceNow där du skapar nya ärenden, tar över redan existerande och söker efter tidigare ärenden och skickar/eskalerar till andra grupper inom bolaget.
Du som vill arbeta i ett gott team med teknikfantaster, är grym på kundservice och vill bredda dina kunskaper inom IT - ta chansen att söka dig till Experis IT idag! Vår tillväxttakt är snabb och vi behöver bredda vårt IT-team. 

Vem är du?
Vi ser att du...
* Har arbetslivserfarenhet av kundservice inom IT över telefon eller av IT-support (alltså erfarenhet av servicefunktion eller supportfunktion) inom IT)
* Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska
* Har ett stort intresse för och goda kunskaper inom IT och teknik och vill utvecklas inom detta område
* Är problemlösande, serviceminded, framåt, nyfiken och ansvarsfull
* Är en teamplayer som gärna delar med sig av din kunskap
* Är öppen för att arbeta skift (dag/kväll/natt/helg) 

Det är meriterande om du...
* Har utbildning inom IT från gymnasium eller högskola
* Talar och skriver norska, danska eller finska språken

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.
Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Har du frågor?
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger, urval sker löpande. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila sandra.persson@se.experis.com

Liknande jobb

Liknande jobb