Experis söker en junior business analyst till Skövde

Plats
Skövde
Annonserat
den 1 augusti 2021
Stängs
den 13 augusti 2021
Ref:
19144ee5-939f-4ce0-b937-328afa57a788
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


​Business Analyst Skövde Har du några års dokumenterad erfarenhet från arbete inom IT-branschen, i en roll som utvecklare eller testare? Har du arbetat med kravhantering eller ser detta som ett intressant område att utvecklas inom? Varmt välkommen med din ansökan idag!

Din roll som Business Analyst
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att stödja affärsprojekt, samla in och dokumentera krav, samt hitta lösningar på problem alternativt skapa nya arbetsprocesser inom IT, för att säkerställa effektiva och kvalitativa lösningar. Du kommer att utforma prototyper för att möda eller stödja användares behov och mål. Du ska se till att kraven är korrekt förstådda och används av utvecklingsteamet. Arbetet kan även innefatta utvecklingsarbete tillsammans med företagets utvecklingsteam. I rollen ska du säkerställa att IT och verksamheten förstår varandra.
Mer information om tjänsten och företaget ges vid en personlig intervju!

Vem är du?
Vi söker dig som är erfaren i din roll som Business Analyst, alternativt inom IT-branschen och vill fortsätta att utvecklas. För att du ska bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en kandidatexamen inom IT samt några års erfarenhet av att arbeta som systemutvecklare. Du har en god analytisk förmåga samt har mycket god data- och IT kunskap. Du har även arbetat med kravhantering tidigare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom fordonsindustrin.
Som person är du driven och flexibel, samt är bra på att anpassa dig till nya situationer och arbetssätt. Du är organiserad, noggrann och kvalitetsmedveten. Vidare ser vi även att du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Har du frågor?
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken till höger. Urval sker löpande så ett tips är att skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila konsultchef Sandra Persson, sandra.persson@se.experis.com