System Analyst till BRIO i Malmö

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Skåne län, Malmö
Lön
Fast lön
Annonserat
den 16 september 2021
Stängs
den 27 september 2021
Ref:
63A9978E-8108-4D49-A90F-80E3FBFBC9FF
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vi söker en System Analyst med erfarenhet av Microsoft Dynamics AX och/eller SAP till BRIO i Malmö!

Vill du arbeta i en nyckelfunktion inom IT och bistå med din systemtekniska kompetens till verksamhetens olika avdelningar? Som System Analyst på BRIO får du möjlighet att utvecklas i ett internationellt företag med lång historia och världsledande produkter inom kvalitetsleksaker.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På BRIO erbjuds du en arbetsplats med familjär stämning, där vi lyckas tillsammans och har roligt på jobbet. Du får möjlighet att ta stort ansvar, leda olika projekt och vara en viktig del i utvecklingen framåt. BRIO står bl a inför en spännande resa gällande nytt affärssystem och planerar att implementera SAP inom en snar framtid.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som System Analyst arbetar du med att lösa incidenter för anställda främst inom ramen för Microsoft Dynamics AX 2012 samt utveckla nya lösningar i samarbete med den internationella gruppen du ingår i. I rollen arbetar du även med att:
  • Ansvara för 2nd line support inom Microsoft Dynamics AX på hög nivå och även lösa en del uppgifter inom 3rd line support.
  • Ansvara för integrationslösningar till Microsoft Dynamics AX-relaterade externa system, som exempelvis externa lager.
  • Koordinera och leda projekt där både nationella och internationella parter ingår.
  • Föreslå lösningar, sammanställa kravspecifikationer från verksamheten och utveckla enligt kravspecifikationen, på egen hand eller tillsammans med konsult.
  • Ansvara för test av funktioner i samband med utveckling.
  • Planera och driftsätta uppdateringar av Microsoft Dynamics AX.
  • Ge input till budget.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som System Analyst tillhör du ett internationell IT-team tillsammans med dina kollegor i Tyskland. Din arbetsplats är BRIOs huvudkontor beläget i Malmö ovanför stadens centralstation. BRIO är en flexibel arbetsplats där du arbetar nära dina kollegor. Resor i tjänsten förekommer och då främst till Ravensburg (Tyskland).

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen som System Analyst ser vi gärna att du har en kandidatexamen inom datavetenskap, informationsteknik eller liknande samt några års erfarenhet som IT-konsult, systemspecialist, utvecklare eller liknande roll. Du har tidigare arbetat i Microsoft Dynamics AX 2012 och/eller SAP och har kunskap inom programmering. Du bör ha goda kunskaper inom affärsprocesser, såsom inköp, order och distribution. Vidare har du goda kunskaper inom EDI och integrationer mellan system.

Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska eftersom du har många kontaktytor, både nationellt och internationellt.

Som person är du analytisk, flexibel och lösningsorienterad. Du har förmåga att snabbt lära dig nya saker och skapa en god förståelse för olika processer. Du är kommunikativ och trivs att arbeta både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor i teamet och på övriga avdelningar.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb