CGI

Data Scientist

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 9 oktober 2021
Stängs
den 7 december 2021
Ref:
J1220-1691
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Är du kreativ, kommunikativ och älskar data? Triggas du av avancerad analys, stora komplexa datamängder och av att lösa faktiska affärsbehov?
I så fall är det dig vi söker till vårt team i Malmö!

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med regionens och hela Sveriges mest spännande kunder. Du kommer att, genom att bygga avancerade analysmodeller och algoritmer, bidrar med insikter och beslutsunderlag som skapar riktiga resultat och ökad affärsnytta. Utöver ditt engagemang hos våra kunder kommer du få stora möjligheter att fördjupa dig inom verktyg, tekniker och metoder inom ditt område.

Du kommer även få chansen att arbeta med kollegor som är duktiga inom området för Data Engineering och Data Science men även med kollegor från resterande enheter inom bolaget. CGI har kompetens som sträcker sig från management och projektledning till design och utveckling. Du kommer helt enkelt få chansen att bli en del av ett av marknadens bredaste och mest konkurrenskraftiga bolag.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som är driven, positiv med talang för både kvantitativ och kvalitativ analys.
Vi ser att du har en MSc eller PhD i datavetenskap, matematik, tillämpad statistik, tekniskfysik eller relevant ingenjörsutbildning. Du har ett brinnande intresse för informationsbehandling, statistik, datadriven analys och har ett öga för kundens affär. Utöver dina tekniska och matematiska färdigheter är du en duktig kommunikatör som kan omsätta analyser till insikter och beslutsunderlag som bidrar till din kunds utveckling.

Vi ser gärna att du matchar flera av nedanstående kvalifikationer:
•Du har arbetat ca 3 år som Data Scientist
•Är en driven och entusiastisk problemlösare med tydlig affärsfokus.
•Trivs i att arbeta med avancerade analyser av komplexa datakällor för att ta skapa affärsnytta för dina kunder.
•Innehar anpassningsförmåga och lyhördhet gentemot kundens behov.
•Är kunnig inom analys, hypotesdriven analys, signifikans, felträdsanalys och andra användbara metoder.
•Besitter kunskap och erfarenhet inom AI, Machine Learning och IoT.
•Har goda kunskaper inom ett eller flera av: Python, R eller SQL
•Har arbetat med en eller flera plattformar och tillhörande verktyg: Azure, GCP, AWS
•Tycker att det är spännande att verka i en öppen miljö och vara med och forma och utveckla vårt erbjudande för att hjälpa våra kunder att utvecklas.

För att du ska lyckas hos oss krävs en stark vilja och ett mod att våga utvecklas. Vidare kärvs att du trivs i en öppen kultur där lärande, sammanhållning och trivsel står i centrum.

Vad vi erbjuder
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Henrik Andersson via mailadress henrik.andersson@cgi.com.

Ansök till tjänsten senast 2021-10-01. Vi hanterar ansökningar löpande.
Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb