CGI

Google Cloud Data Engineer

1 dag kvar

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 9 oktober 2021
Stängs
den 7 december 2021
Ref:
J1220-1692
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi är ett globalt företag med lokal närvaro, finns i 40 länder med 77 000 medarbetare varav närmare 5000 i Sverige och på 30 orter. Kombinationen av global och lokala närvaro ger nöjda kunder men öppnar också upp för många och flexibla utvecklingsvägar för våra anställda.

Älskar du data? Är du Google-frälst? Är du även kommunikativ och älskar att samla in, transformera och publicera data? Då är du med hög sannolikhet vår nästa Data Engineer inom Google Cloud.

Dina framtida arbetsuppgifter

Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med Sveriges mest spännande kunder och projekt i teknikens framkant. I dessa projekt kommer du säkra data drivet beslutsfattande genom att samla, transformera och publicera data. Du kommer att designa, bygga, operationalisera, säkerställa och monitorera dataprocesseringssystem med betoning på skalbarhet, effektivitet, pålitlighet, säkerhet och flexibilitet. Du kommer även att produktionssätta och kontinuerligt träna existerande machine learning modeller. Utöver ditt engagemang hos våra kunder kommer du få stora möjligheter att fördjupa dig inom verktyg, tekniker och metoder inom ditt område.

Du kommer även få chansen att arbeta med kollegor som är duktiga inom området för Data Engineering och Data Science men även med kollegor från resterande enheter inom bolaget. CGI har kompetens som sträcker sig från management och projektledning till design och utveckling. Du kommer helt enkelt få chansen att bli en del av ett av marknadens bredaste och mest konkurrenskraftiga bolag.

Du kommer att vara placerad i Malmö. Resor ingår I rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som är driven, engagerad och positiv med talang för datahantering i molnet. Du har en BSc eller en MSc datavetenskap, systemvetenskap eller har en annan relevant akademisk bakgrund. Vi tror att du har ett stort driv och engagemang samt gediget intresse för data och analys, med betoning på Cloud och specifikt Google Cloud. I övrigt tror vi att du uppfyller:
• 3 års erfarenhet av en roll som Data Engineer.
• Erfaren inom konsultyrket
• Har kunskaper inom ett eller flera av: Java, Python, Go samt SQL.
• Är certifierad inom Google Cloud Platform.
• Erfarenhet av Big Data, Data mining och Data Machine Learning
• Erfarenhet av data warehousing, data ingestion och data profilerings.
• Hands-on erfarenhet av Google Cloud Platform teknologier: Google Cloud Platform, Pub/Sub, Cloud Functions, DataFlow, DataProc (Hadoop, Spark, Hive), Cloud Machine Learning, Cloud Data Store and BigTable, BigQuery, DataLab, and DataStudio.
• Stort intresse för att lära sig nya saker och utvecklas inom området.
• Kommunikativ och har stark förmåga att navigera och agera i team samt in kundkontext.
• Behärska engelska och svenska obehindrat i såväl tal som skrift.

För att du ska lyckas hos oss krävs en stark vilja och ett mod att våga utvecklas. Vidare kärvs att du trivs i en öppen kultur där lärande, sammanhållning och trivsel står i centrum.

Vad vi erbjuder
På CGI vet vi att framgång är att gå framåt tillsammans. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi bygger inte bara framgång och stolthet, varje dag bygger vi varandra våra kunder och vår verksamhet. CGI grundades just så, genom en dröm om att skapa ett företag där alla ska trivas och vara med att bygga framtiden. Vi håller fortfarande drömmen levande genom att uppmuntra egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar.

Vill du jobba tillsammans med oss?
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna din fråga till Henrik Andersson via mailadress henrik.andersson@cgi.com.

Ansök till tjänsten senast 2021-10-01. Vi hanterar ansökningarn löpande!
Personliga säkerhetskrav kan komma att krävas av rollen.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb