CGI

Service Delivery Manager

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 12 augusti 2021
Stängs
den 16 september 2021
Ref:
J0721-1830
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill få möjligheten att förändra och förbättra samhället vi lever i? Nu söker vi en Service Delivery Manager till enheten Financial Services i Stockholm.

Som Service Delivery Manager hos oss på CGI får du möjlighet att vara med och förändra på riktigt. Du får skapa lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det kan handla om att skapa effektiva och innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

Vi erbjuder en spännande roll med nära samarbeten, stor insikt i affären, stort kontaktnät, varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Inom våra åtaganden strävar vi efter en miljö där vi stöttar varandra och har roligt på dagarna. Om du tycker att detta låter spännande så tveka inte att söka.

Dina framtida arbetsuppgifter

Att jobba som konsult på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden.
Vi deltar i och driver projekt och åtaganden på plats hos våra kunder, men främst från våra lokala kontor eller distans. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt. Våra uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Vi söker en Service Delivery Manager som operativt kan ansvara för Scrum Masters och teammedlemmar i en långsiktig leverans mot kund, där vi är runt 50 medarbetare idag.
För att lyckas i rollen ser vi att du behöver en bra insikt i leveransen och kunna sätta dig in i många frågor, samt kunna agera väldigt "hands on". Service Delivery Manager driver många frågor inom leveransen och ska kunna föredra leveransen i flertal forum. Detta inbegriper att närmare förstå det agila arbetssättet som bedrivs inom leveransen, lära känna medarbetarna, deras kompetenser och utmaningar samt att löpande vara insatt i leveransens operativa verksamhet.

Du kommer på operativ och taktisk nivå att verka nära Scrum Master, Engagement Manager samt ytterligare en SDM. I leveransen förordar vi en "prestigelös" och agil inställning till våra arbetaruppgifter. På taktisk nivå är vi ett team som har ett nära samarbete för att skapa bästa möjliga förutsättningar för teamen och leveransen. Detta betyder att man hugger tag och hjälper till där det behövs även om det kanske inte ligger inom ramen för "rollbeskrivningen".

I dina arbetsuppgifter ingår:

Operativt ansvar
• Säkerställa att leveransen levererar enligt avtal och mål
• Vara en länk mellan olika intressenter samt bevaka och värna om så väl CGI:s som kundens intressen
• Agera eskaleringspunkt för leveransen avseende operativa utmaningar
• Driva uppföljning av SLA/KPI:er samt det agila arbetet och förädling av arbetsmetodik
• Föredra leveransen i olika frågor och forum, samt driva leveransövergripande ärenden så väl internt som mot kund

Interna leveransfrågor
• Leda och stötta Scrum Master i interna leveransfrågor
• I nära dialog med leveransens Scrum Master hantera medarbetarfrågor, tillsättning av resurser, kompetensbehov, teamsammansättningar, etc
• Ansvara för övergripande information till leveransen löpande
• Uppföljning av leveransen med Engagement Manager samt ytterligare en SDM

Ekonomi och projektadministration
• Ansvar för ekonomisk uppföljning och fakturering, samt allmän administration

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som titel söker vi dig som är social, inte rädd att skapa nya kontakter och har vana av intressentsamarbeten. Vidare är du självgående, driven, kan hantera många bollar i luften och tar ett stort operativt ansvar och kan bidra i taktiskt arbete. Du kan flytande svenska.

Vi önskar att du har erfarenhet från:
• Förvaltning/förvaltningsledning
• Agil arbetsmetodik

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGI:s kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum är 2021-09-15, men kandidater utvärderas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till rekryterande ledare per.bingefors@cgi.com, 070-233 09 16

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb