Concept Manager Hybrid Platforms till Atea

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm, Göteborg, Malmö
Annonserat
den 12 augusti 2021
Stängs
den 17 september 2021
Ref:
148146
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Nina Karlsson heter jag och är affärsområdeschef för Hybrid Platforms på vår nationella enhet Affärsutveckling. Jag söker just nu en Concept Manager, erbjudandeansvarig, till vårt team.

Hybrid Platforms inom Atea

Ateas affärsområde Hybrid Platforms uppdrag inom Atea är att utveckla vår befintliga affär inom Datacenter, Networking och Cloud. Vi skall vara proaktiva, utforska nya teknologier, arbeta med lösningsaffärer och bygga erbjudanden för att skapa affärsnytta hos våra kunder. Oavsett var våra kunder befinner sig i sin digitala mognad ska vi kunna agera rådgivare och partner kring såväl befintlig it-infrastruktur som att stötta dem i deras transformation till cloud.

Teamet

Teamet idag består av sex personer med olika ansvarsområden och spjutspetskompetenser. Vi har i dagsläget tre olika roller i gruppen. En Lead Architect som ansvarar för att stötta i vårt helhetserbjudande och skapa omvärldsbevakning. Erbjudandeansvariga (Concept Managers) som står för vårt kommersiella erbjudande, omvärldsbevakning inom området och som stöttar våra regionala säljare med utbildning och ibland initiala kunddialoger. Våra kompetensutvecklare (Competence Area Developers) stöttar i utvecklingen av våra konsulter och arkitekter.

Din roll

Jag söker dig med god kompetens inom området datacenter och cloud. Som Concept Manager på affärsutveckling ansvarar du för attetablera och utvecklaerbjudandeninomditt affärsområde. Detta kan innebära såväl lösningsaffärer som paketerade tjänster med syfte att stärka och upprätthålla Ateas ledande roll inom området infrastruktur. Du agerar evangelist för nya teknologier och kan påvisa vilken effekt och affärsnytta det ger våra kunder att modernisera sin it-miljö.

Du har också ett förvaltnings- och utvecklingsansvar för befintliga paketerade tjänster inom ditt område och blir huvudansvarig för ett spår inom vårt ramverk CloudTrack, där vi stöttar våra kunder i sin hybrida molntransformation. Du förväntas ha förmåga att bryta ner övergripande mål och skapa en plan inom ditt område för hur vi bäst stöttar våra kunders transformationsresa och vilka nyckelinitiativ som möjliggör för Atea att agera partner till våra kunder i den förflyttningen.

För att lyckas i rollen krävs ett proaktivt förhållningssätt och du strukturerar och planerar ditt arbete självständigt. Vidare ser jag att du är kommunikativ och pedagogisk samt trivs i en roll där du håller presentationer på olika events både internt och externt. Det är ett fartfyllt och fantastiskt roligt uppdrag inom erbjudande- och affärsutveckling och du erbjuds en utvecklande och fri roll där du får utlopp för din nyfikenhet och ditt intresse för det senaste inom teknologiska trender.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten eller hur det är att arbeta på Atea är du välkommen att kontakta Nina Karlsson, Affärsområdeschef Hybrid Platforms via telefonnummer 072 515 38 62 alternativt nina.karlsson@atea.se. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss påAtea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb