CGI

Infor M3 Supply Chain Support Consultant

Rekryterare
CGI
Plats
Malmö, Stockholm, Göteborg, Hela Sverige, Skåne , Sweden
Annonserat
den 13 december 2021
Stängs
den 11 februari 2022
Ref:
J0421-2380
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI söker nu M3 Supply chain-konsulter för att stärka upp och utöka vårt M3 Supply chain AM & Support Team i Sverige.

Vi arbetar med ERP systemet Infor M3 där denna roll har fokus på Supply chain-processerna i M3. Du ansluter dig till ett team som levererar M3 lösningar av allra högsta kvalitet till både lokala och globala aktörer. Vårt team finns både i Sverige och på Filippinerna (Manilla).

Vi ser till att du utvecklas tillsammans med våra konsulter i M3-teamet och framför allt kollegorna inom M3 supply chain-teamet samtidigt som vi har kul på jobbet!

Dina framtida arbetsuppgifter

Inom AM & Support för M3 Supply chain-området hos oss på CGI kommer ditt arbete omfatta ett antal olika typer av uppdrag och hantering av ärenden som kan avse allt ifrån planering och inköp till logistik och kundorderhantering. Rollen innebär stor variation där du kommer att ge stöd i våra kunders användning av M3 i form av:

• Felsökning
• Framtagning av lösningsförslag
• Hantering av Incidenter, Requester, Problems och Changar enligt ITIL Processen Service Management.
• Kunddialog
• Dokumentation
• Stöd till kollegor

I dina framtida uppdrag kommer du samarbeta med andra skickliga M3-konsulter från CGI. Vi arbetar i ett antal olika M3 Applikations team varav vårt M3 Supply chain team är ett som vi nu vill utöka.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som M3-AMS konsult söker vi dig som har erfarenhet av ERP systemet Infor M3. Du har förståelse av affärsprocesserna och tillhörande Infor M3 logik. Du kan ha bakgrund i en linjeroll som exempelvis processägare eller systemansvarig. Du kan också komma från en tidigare konsultroll och önskar nu bredda och utöka din kompetens då du i rollen möter många olika kunders behov av stöd och support.

Du är en hjälpsam lagspelare som ständigt strävar efter att förbättra dig själv och dina leveranser samtidigt som vi gärna ser att du har humor och vill ha kul på jobbet.

• Erfarenhet av Infor M3 inom supply chain-området
• Förståelse och erfarenhet av flera av supply chain-processerna inom ett företag
• Kundfokuserad, samarbetsvillig, lösningsorienterad, analytisk, nyfiken och förmåga att ta dialog med kunder och kollegor
• Meriterande är kunskap av ramverket ITIL, ITSM verktyg (ärendehantering)

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdatum är 30 September 2021. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Director Jonas Nilsson på jonas.nilsson1@cgi.com

Resor ingår i rollen. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:

• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.