IT-samordnare till Hemsö fastighets AB

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 17 augusti 2021
Stängs
den 16 september 2021
Ref:
27575322-7373-4ECF-B763-FB8F0E110D66
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Nu söker Hemsö fastigheter AB en IT-samordnare till deras verksamhet i centrala Stockholm, läs mer nedan.

Lockas du av en varierande roll med många kontaktytor? Har du arbetat i liknande roll tidigare och trivs med kombinationen IT, planering och service? Till Hemsö fastigheter AB söker vi nu en IT-samordnare som ska arbeta med projektstöd, ärendehantering och utveckling av IT-relaterade frågor. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en varierande och utvecklande roll där du verkligen får möjlighet att vara med och påverka. Du får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor på ett bolag som är Sveriges ledande ägare av samhällsfastigheter som förvaltar och utvecklar fastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Hemsö kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet, vilket inkluderar personalen. Därför erbjuds du förmåner som exempelvis 6 veckors semester, flexibla arbetstider, möjlighet att arbeta hemifrån och vidareutbildning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
 • Ärendehantering av IT-relaterade frågor:Mottagande och bedömning av ärenden.Felsökning hårdvara (datorer, telefoner, skrivare, nätverk, m.m.).Uppföljning och återkoppling av ärendenhos IT-driftpartner, leverantörer och användare.
 • Projektstöd till verksamheten:Driva samt stödja IT-projektleveranser, verksamhetens IT-projekt och ansvara för att metodik samt underlag finns uppdaterat.Ansvara för projektleveranser samt sammanhållning och prioritering av egna projekt.
 • Utveckling av IT drift och processer:Kontinuerliga interna avstämningsmöten samt med leverantörer.Kontinuerlig omvärldsbevakning av ny teknik.
 • Utbildning och information:Utbilda alla nyanställda i Hemsös IT miljö.Ta fram instruktioner och lathundar.Informera via Intranät och mail.
 • Administration:Förbereda för IT-revision i syfte att ha en god kontroll och uppföljning av verksamheten.Administrera nya och avslutade konton samt ansvara för revision av konton i Active Directory samt Azure Active Directory.Hantera fakturor samt interna avstämningar.
 • Kvalitet och uppföljning:Datakommunikation WAN och kontorsnät LAN samt hårdvara (HW), PC och telefoner.Säkerställa regelefterlevnad hos användarna.Delta i arbete med Fastighets-IT relaterade frågor.Ansvara för fysisk säkerhet av hårdvara, nätverk.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i centrala Stockholm på Linnégatan 2 och är en heltidstjänst 37,5 h/ veckan, med möjlighet att arbeta hemifrån. Resor i tjänsten förekommer då Hemsö har kontor i Berlin, Helsingfors samt åtta kontor utspridda i Sverige.

Tänkt start är så snart rätt person kan vara på plats.Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll ser vi att du har nedanstående:

 • Erfarenhet från motsvarande roll.
 • Mycket god kunskap kring nätverk och datanät (LAN/WAN) samt PC-hårdvara och kringutrustning.
 • God kunskap i Microsoft Windows miljö, Microsoft Azure, Microsoft 365 samt Officepaketet.
 • Grundläggande kunskaper inom programmering.
 • Goda kunskaper av IOS och andra Androidenheter.
 • God kunskap och erfarenhet av arbete i terminal servermiljö.
 • Meriterande om du har erfarenhet av Fastighets IT, IOT och/eller PropTech.


Som person ser vi att du är kommunikativ och serviceorienteraddå du har många kontaktytor både internt och externt. Du behöver vara lösningsorienterad samt ha god planering- och organiseringsförmåga eftersom rollen innebär flera olika arbetsområden. Du lägger också stor vikt vid att hålla deadlines samt kvalitet genom att arbeta strukturerat med god prioriteringsförmåga. Självklart har du ett stort intresse och motivation gällande IT-relaterade frågor.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Liknande jobb

Liknande jobb