CGI

Senior Fullstack Developer, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 16 december 2021
Stängs
den 14 februari 2022
Ref:
J0321-2641
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Brinner Du för utveckling, den senaste tekniken och vill du bygga lösningar som används av tusentals användare? Då har vi utmaningen för Dig!

Hos oss på CGI får du chansen att arbeta med stora och välkända kunder i agila projekt där ny-utveckling och den senaste tekniken står i fokus kombinerat med Cloud First-tänk.
Vi är en mindre enhet vilket gör att vi agerar som ett litet bolag, men samtidigt har kraft och muskler bakom oss som det stora bolaget. Projekten levereras mestadels av rena CGI-team ute hos kund eller in-house där vi främst fokuserar på Microsoft och Azure. Med basen i .NET så bygger vi bland annat mikrotjänster med tekniker som Service Fabric eller Docker och Kubernetes.
Vi arbetar agilt i våra projekt och allt som oftast är det teamet som pragmatiskt kommer fram till hur vi jobbar bäst inom det valda ramverket. Våra projekt levereras med hög kvalitet, och vi jobbar givetvis med peer reviews men också mycket med enhetstester, ett gediget CI/CD-flöde samt andra tekniker som t.ex. SonarCloud och Azure Devops.

Du får möjlighet till att vidareutvecklas genom Pluralsight, certifieringar och konferenser som till exempel MS-dagarna, React Europe, Microsoft Build & Ignite.

Om rollen:
Som Senior Fullstack Developer kommer du att få möjlighet att utvecklas och arbeta med ny teknologi. Vi strävar efter att leverera team till våra kunder, och som senior utvecklare kommer du ha möjlighet till en ledande roll inom teamet.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
I rollen som Fullstack Developer kommer du att implementera funktionalitet för beställares räkning. Vidare kommer du att få utökat ansvar inom din roll, där du kommer att vara med i vårt arbete för att ta in nya teknologier.

Är du den vi söker?
Vi tror att du har:
- Minst 5 års erfarenhet av utveckling i C#/.NET
- Viljan och drivet att arbeta med den senaste tekniken

Vi blir extra glada om du har goda kunskaper och erfarenhet av:
- Enhetstester
- Projekt i molnet, gärna Azure
- DevOps

Mer information om tjänsten:
Tjänsten är en heltidstjänst, med placering i Stockholm

Tycker du det låter intressant? Sök till tjänsten redan nu då vi rekryterar löpande. Om du har funderingar och vill ställa frågor innan du skickar in din ansökan - kontakta ansvarig rekryterare Annika på LinkedIn eller skicka ett mail till annika.pettersson@cgi.com

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till rekryterande ledare jonas.wennerholm@cgi.com

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb