Vi söker Seniora Utvecklare inom IT!

Plats
Malmö
Annonserat
den 18 augusti 2021
Stängs
den 16 oktober 2021
Ref:
54b5a9d6-7a1d-4d8c-827e-2c116e360cf5
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Om du är en person som är bra på att lösa problem, har erfarenhet av att arbeta med systemutveckling och vill utvecklas vidare så kan vi ha ditt nästa uppdrag! Vi söker just nu efter erfarna utvecklare, både inom frontend och backend, för konsultuppdrag. Experis arbetar i stora delar av landet och kan med breda kontaktnät öppna nya dörrar och möjligheter för dig. Vi ser fram emot din ansökan!

Vad innebär jobbet som Senior Utvecklare inom IT?

Som Utvecklare kommer du sannolikt att arbeta med problemlösning, systemutveckling och programmering. Det finns goda möjligheter för att du kommer arbeta med vidareutveckling av redan befintliga system och nyutveckling, arbeta fram metoder, verktyg och processer för mjukvaruplattformar och arbeta med såväl dagligt underhåll som långsiktig förvaltning och utveckling av databaser och datasystem.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som har kunskap inom exempelvis C#/.NET, C++, Java, JavaScript, Python eller andra programmeringsspråk. Du har sannolikt en eftergymnasial utbildning inom ett relevant område och har dessutom ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Har du arbetat agilt så är det meriterande.

Att vara konsult

Hos oss är du med och bidrar till att våra kunder lyckas. När du är ute på uppdrag har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan för att du ska nå dina mål.

På Experis får du även fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Liknande jobb

Liknande jobb