CGI

Teknisk projektledare

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Bromölla, Malmö, Skåne , Sweden
Annonserat
den 18 oktober 2021
Stängs
den 9 december 2021
Ref:
J0821-1673
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vill du arbeta med att projektleda spännande tekniska utmaningar? Just nu söker vi en projektledare med teknisk bakgrund till vårt Migration Factory team inom Global Technology Operations på CGI.

Migration Factory är ett team med både tekniska projektledare samt tekniker inom server och nätverksområdet och där vår prioritet och huvudansvar är outsourcing projekt och integrering av kunders IT miljö men även andra kundprojekt och uppdrag. Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande projekt och uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra Migration Factory med placering i Malmö, Göteborg eller Bromölla.
Vi erbjuder dig en omväxlande vardag med möjlighet att utvecklas både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Du kan jobba i små, korta projekt på några månader till större och längre projekt men där vår prioritet är outsourcing och integrering av kunders IT miljö. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med andra kollegor i våra projekt och uppdrag. Våra projekt och uppdrag genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

I rollen som Teknisk Projektledare blir du ansvarig för att planera, organisera, leda och bevaka aktiviteterna projekt och uppdrag. Du skapar projektplaner samt leder och fördelar arbetet inom projektorganisationen mot ett gemensamt mål, med andra ord ansvarar du för en lyckad leverans av projektet, att ett effektivt arbete utförs i arbetsgrupperna samt att leverans sker enligt plan och budget.

I dina arbetsuppgifter ingår även bland annat:
• Säkerställa att det finns tillräckligt med personal i projektet samt att se till så att all personal känner till och följer det projektrutiner som gäller för deras roller i projektet eller uppdraget.
• Ta fram projektplan/aktivitetsplan, ta fram eventuella underlag för begäran om ändringar och utestående problem samt statusrapporter och uppföljning av budget.
• Följa alla beslut som görs när det gäller ändringsbegäran för projektet och uppdraget, hantera och lyfta eventuelle utstående problem och potentiella risker.
• Informera om eventuella avvikelser i planering, agera vid icke uppfylld kvalitet och skicka rekommendationer för att lösa dessa eventuella problem

Resor kan förekomma i rollen.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i rollen som Teknisk projektledare inom outsourcing och integrering av kunders IT miljö söker vi dig som har erfarenhet av en projektledarroll inom IT.

Vi önskar att du har:
• God teknisk förmåga (inriktning mot server och/eller nätverk)
• Tidigare erfarenhet av projektstyrningsmodeller och ITIL
• Flytande svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Som projektledare krävs även goda ledaregenskaper, samarbetsförmåga och ett organiserat arbetssätt. Rollen passar dig som trivs med att arbeta med stort kundfokus, har en positiv inställning och motiveras av att driva på och se resultat i ditt arbete.Vi tror även att du alltid har en affärsmässig inställning och är kreativ i din problemlösningsförmåga.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan redan idag, vi hantera ansökningar löpande. Är det något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till elisabeth.edvardsson@cgi.com.

Då denna roll kräver säkerhetsklassning så krävs svenskt medborgarskap för denna tjänst. Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det. Utdrag från Polisens belastningsregister kommer genomföras.

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb