CGI

Master Data Architect Consultant, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 18 oktober 2021
Stängs
den 16 december 2021
Ref:
J0821-1084
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Söker Du nästa utmaning och vill vara del av ett av ett växande team med vassa konsulter inom Master Data Management med bas i Stockholm?

Just nu utökar vi ytterligare konsulter till vårt framgångsrika Data Management-team!
Vi söker dig med erfarenhet av arkitekturfrågor inom Master Data Management. Då CGI är partner med Informatica är erfarenhet av Informaticas produkter ett plus men inte en nödvändighet.

Förutom att bli en del av vårt vassa team erbjuder vi god möjlighet till att påverka och utforma din roll för att uppnå maximal utveckling. Vår bredd av experter skapar en optimal miljö för både team och individer att växa och utvecklas i.

Framtida arbetsuppgifter
På CGI strävar vi efter att skapa framgångsrika team som har roligt på jobbet och hjälper varandra att utvecklas. Vi anser att teamleveranser är viktiga och därför kommer du, tillsammans med dina kollegor, implementera och vidareutveckla MDM-lösningar hos våra kunder.

I rollen som Master Data Architect Consultant har du en nyckelroll i våra uppdrag. Du gillar att jobba kundorienterat i en rådgivande roll mot våra kunder.

Du kommer att trivas hos oss om du är en lagspelare med social förmåga. Du bör vara initiativtagande, lyhörd och trivas med ett högt tempo. Förmåga att kommunicera kring problem och lösningar är viktigt. Såklart är du noggrann i ditt arbete och strävar alltid efter att leverera med hög kvalitet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
• Du har arbetat med att implementera och vidareutveckla MDM-lösningar
• Minst 5 års erfarenhet av området (MDM/Information management/BI/Analytics)
• Relevant högskoleutbildning
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Senior erfarenhet av att arbeta med arkitektur- och ETL-frågor

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
• Informatica (MDM, IDQ, EDC, PowerCenter)
• REST-API utveckling
• Har konsultbakgrund
• God erfarenhet inom business intelligence (företrädelsevis Microsofts BI-stack)

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?
CGIs kombination av global och lokal närvaro, med kontor på 30 orter i Sverige, ger nöjda kunder men innebär även att du som anställd alltid har ett kontor nära dig. Detta i kombination med flexibla arbetstider ger dig möjlighet till balans mellan privatliv och arbete, oavsett var i livet just du befinner dig.

På CGI finns även stora möjligheter till interna karriärvägar där du kan välja att bli specialist inom ditt område, bredda dig inom nya områden eller ta en ledande befattning. Via våra interna nätverk, projekt och åtaganden i globala och nationella industrier, erbjuder vi dig kompetensutveckling och engagerade ledare som stöttar just dig i din utveckling.

Gå gärna in på: https://www.cgi.com/se/sv/karriar/bi-analytics-stockholm för att se mer om vilka som jobbar på Analytics och lite om vad vi gör❤

Mer information om våra förmåner:
• Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
• Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
• Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
• Trygg anställning: Våra konsulter anställs med kollektivavtal och försäkringar.
• Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
• Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?
Vi ser fram emot att höra från dig! Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Annika Pettersson, rekryteringsspecialist, på annika.pettersson@cgi.com

CGI
CGI leder digitaliseringen av Sverige och är världsledande på att omvandla innovation, information och teknologi. Genom djup branschkunskap och en förståelse för kundens utmaningar, bidrar vi med insikter för att skapa hållbara resultat. Vi finns i 40 länder med 80 000 medarbetare. I Sverige finns våra 4000 anställda på 30 orter med huvudkontor i Stockholm. Läs mer om CGI på vår hemsida: www.cgi.se

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb