Testare till Fortnox Byrån, i Växjö!

Rekryterare
Experis
Plats
Växjö
Annonserat
den 20 augusti 2021
Stängs
den 1 oktober 2021
Ref:
b2413534-f1eb-406b-93fb-6615c12d6211
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en testare, kravanalytiker eller testledare som brinner för analys- och kvalitetsarbete? Är du en initiativtagare med driv att effektivisera testprocesser, som letar efter en ny utmaning? Vill du hitta den i en miljö präglad av enkelhet, innovation och pålitlighet? Sök då tjänsten som Testare hos oss på Fortnox i Växjö, och hjälp oss hjälpa Sveriges Småföretagare till en bättre och enklare vardag! Välkommen med Din ansökan!

Om tjänsten

Inom affärsområdet Byrån söker vi nu en Test Engineer som vill vara med och bidra till nästa generations produkter och system för redovisningsbyråer i Sverige. Våra byråkunder är väldigt värdefulla för Fortnox, och vi väljer därför att satsa stort på vidareutveckling och förbättringar in området under 2021 och framöver.

Som Test Engineer på affärsområdet Byrån arbetar du i ett agilt team i nära samarbete med Product Owners, Designers och Developers. Teamet och du tar ett stort ansvar för lösningens utformning och kvalitet.

Du är med i hela processen från att diskutera krav och ta fram lösningsförslag till deployment av nya versioner i olika miljöer. Du deltar i felsökningar och tar tillsammans med teamet ansvar för releasehantering av produkten och dess beroende mot andra services. I det dagliga arbetet utför du utforskande tester och granskar krav för att identifiera och lyfta fram förbättringar.

Du kommer att sitta i nya fräscha lokaler i vårt eget Fortnoxhus, med möjlighet till distansarbete.

Om Dig

Vi söker dig som har en akademisk examen inom relevant område, har jobbat med test i några år och nu söker nya utmaningar. Du känner dig bekväm med att diskutera krav med våra utvecklare och har förståelse för hur man behöver formulera och genomföra tester i en serviceorienterad arkitektur. Vi ser även att:
  • Du har erfarenhet från arbete i agila team
  • Du har erfarenhet av analysarbete, felsökningar och kvalitetsarbete
  • Du har ett starkt intresse för test och effektivisering av testprocesser
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
  • Du är nyfiken och vågar ta dig an utmaningar

För den här rollen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som värdesätter teambaserat arbete och som har förmågan att tänka i nya banor. Vi ser även att du är van vid att kommunicera och visualisera samt arbetar strukturerat och noggrant.

Rollen innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

Det är meriterande om du har grundläggande programmeringskunskaper, erfarenhet av releasehantering samt är certifierad inom test.

Om Fortnox

Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer genomgår en stor digital förändringsresa. Fortnox är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Vi drivs av en ständig energi av att utmana gamla ineffektiva arbetssätt hos företagen och ersätta dem med automatiserade tjänster och erbjudanden inom ekonomi och redovisning. Vi är idag en stark kraft och röst för över 350 000 framsynta företag som valt att digitalisera och effektivisera tillsammans med oss i vår samarbetsplattform.

För att lyckas ta nästa steg, behöver vi stärka upp med dina kunskaper och vilja till ständig förbättring.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Fortnox med Experis. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, alternativt jenny.flygare@se.experis.com . Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att urval kommer att ske löpande, så sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!