Junior Developer Fullstack Java till Fortnox Byrån i Växjö

Rekryterare
Experis
Plats
Växjö
Annonserat
den 20 augusti 2021
Stängs
den 1 oktober 2021
Ref:
d8342937-7065-4d81-b195-5187add1d181
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid


Är du en driven Systemutvecklare som trivs och vill fortsätta att arbeta tekniknära? Har du mångårig vana av utveckling i Java och JavaScript? Vill du arbeta i en modern, värderingsdriven miljö, som en del av ett agilt team med fokus på innovation och självorganisering? Då kanske du är utvecklaren vi på Fortnox letar efter! Välkommen med Din ansökan!

Om tjänsten

Inom affärsområdet Byrån söker vi nu en Junior Developer som vill vara med och bidra till nästa generations produkter och system för redovisningsbyråer i Sverige. Våra byråkunder är väldigt värdefulla för Fortnox, och vi väljer därför att satsa stort på vidareutveckling och förbättringar i området under 2021 och framöver.

Som Junior Developer arbetar du i ett agilt team som brinner för att ta fram innovativa lösningar. Teamet och du tar ett stort ansvar för lösningens utformning. Du kommer att utveckla i hela stacken, och få möjlighet att arbeta nära mer seniora kollegor, och växa i dina kunskaper i både front- och Backend.

Vi jobbar med moderna tekniker, med allt från React i Frontend till RxJava i Backend. Vår mikrotjänstarkitektur bygger på Docker och Kubernetes. Du kommer att sitta i nya, fräscha lokaler i vårt eget Fortnoxhus, med möjlighet till distansarbete.

Om Dig

På Byrån behöver vi dig som är van vid att hantera komplexa system och integrationer. Du räds inte för att djupdyka i olika delar av Fortnox stora flora av tjänster och produkter för att på bästa sätt ta fram lösningar som passar just våra byråkunder. Du har erfarenhet av utveckling i Java och Javascript och kanske några andra språk. Har du intresse av och har testat funktionell programmering och reactive extensions är det meriterande. Vi ser även att du har erfarenhet av SQL och att arbeta med och utveckla REST - API:er.

Då du kommer att arbeta tillsammans med andra i ett mindre team - men som en del av hela Fortnox - krävs av dig en förmåga att kommunicera väl med olika människor. Vi tror även att du har viljan att lära nytt och att sprida din egen kunskap till dina kollegor.

Om Fortnox

Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer genomgår en stor digital förändringsresa. Fortnox är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Vi drivs av en ständig energi av att utmana gamla ineffektiva arbetssätt hos företagen och ersätta dem med automatiserade tjänster och erbjudanden inom ekonomi och redovisning. Vi är idag en stark kraft och röst för över 350 000 framsynta företag som valt att digitalisera och effektivisera tillsammans med oss i vår samarbetsplattform.

För att lyckas ta nästa steg, behöver vi stärka upp med dina kunskaper och vilja till ständig förbättring.

Kontakt och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Fortnox med Experis. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jenny Flygare på 070 - 255 71 43, alternativt jenny.flygare@se.experis.com . Du söker tjänsten via ansökningslänken. Notera att urval kommer att ske löpande, så sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att ta emot Din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb