Lösningsarkitekt och/eller Data Engineer Business Intelligence

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 juni 2021
Stängs
den 3 oktober 2021
Ref:
148121
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Hej, Camilla Arenhäll, konsultchef på Atea, här och jag sökerfler kollegor!

Ateas nya satsning på Analytics bär frukt och därför behöver jag utöka mitt härliga gäng med fler kompetenta konsulter inom Business Intelligence. Idag är vi en relativt liten och tight grupp i Stockholm, ca 10 konsulter (ca 35 i hela landet), med fokus på AI, BI och RPA så jag söker dig som tycker det är kul att få vara med nästan från starten och bidra till att utveckla erbjudandet.

Din roll på Atea

Som Lösningsarkitekt inom BI hos oss så blir du först in i Stockholm men du har kollegor i våra andra regioner, som vi jobbar tätt tillsammans med, att bolla med. Detta betyder att du kommer få ett stort ansvar och möjlighet att sätta din prägel på hur vi ska utveckla våra erbjudanden och våra lösningar framåt. Du kommer att jobba tillsammans med våra erfarna verksamhetsutvecklare inom BI och med våra specialistsäljare för att tillsammans komma fram till bästa lösning för våra kunder. Självklart kommer du även vara med och leverera dessa lösningar och ha en ledande roll i våra projekt.

Är du istället någon som brinner för data och hur man på bästa sätt hanterar den så tycker jag du ska söka tjänsten som Data Engineer. Vi har många spännande uppdrag som startar under hösten och saknar dig som vill vara med och leverera dem. Med rätt erfarenhet så blir du vår "Lead" inom data management. Du får stor möjlighet att påverka hur vi utvecklar våra lösningar framåt och du kommer självklart att ha ett nära samarbete med lösningsarkitekter & övriga i sälj-/projektteamet.

Läs gärna mer om din nya kollega Steve här .

Vad söker vi hos dig?

Oavsett roll så tror jag att du är en person som gillar när det händer mycket och att du tycker om att röra dig mellan verksamhet och teknik. Du har erfarenhet från att utveckla datalager både on-prem och i molnet, gärna på Microsofts plattform, du håller dig uppdaterad på den senaste tekniken men framförallt är du en person gillar att vara del av ett team där vi såklart alltid prioriterar kunden men minst lika mycket att ha roligt och utvecklas tillsammans.. På denna tjänst har vi krav på båda svenska och engelska i tal och skrift.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur med framåtanda, humor och kamratskap. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg tack vare modiga medarbetare. Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart. 

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team?

Har du frågor om tjänstens innehåll eller hur det är att arbeta på Ateaär du välkommen att kontaktaCamilla Arenhäll, konsultchefvia camilla.arenhall@atea.se eller 076-643 41 70. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi hoppas du har överseende med att återkoppling på din ansökan kan dröja något under semesterperioden.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.

Som en del i Ateas rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat. Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb